Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 47

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2019 18:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:Po trzech wolnych dniach dziś powrót do pracy. Aż mi się nie chce ale na szczęście jutro znów mam wolne i wizytę u mojego ulubionego dr. Kota. Mam nadzieję , że coś mi poradzi z tą nogą bo od kilku dni puchnie masakrycznie . Balona mam takiego , że nie mogę nogi w buta wcisnąć. Tak jak wcześniej mówiłam jak tylko będzie chciał mnie skierować do szpitala i załatwi mi miejsce to idę i nie patrzę na nic. Poprzednio 2 lata temu bardzo mi pomógł więc myślę , że i tym razem też by tak było.
Dziś śniadanko było dość późno bo rano koło 8 przyszła do mnie Zuzia na mizianki i przytulanki. Tak się miziałyśmy i przytulałyśmy a ona tak słodko mruczała , że jeszcze mi się przysnęło i obudziłam się przed 11.
Pola średnio była zainteresowana swoim śniadaniem a Zuzia trochę zjadła i poszła dalej spać. Teraz Pola wyjada Zuzi śniadanie z miseczki bo dostała ochoty na musika.
Trudno za nimi trafić.

Współczuję bólu nogi, wiem coś o tym. Z pracy wróciłam i padłam. Nawet nie mam siły zjeść.
Moje też ostatnio wybrzydzaja i już nie wiem co zamawiać. :placz:

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Pon maja 06, 2019 19:30 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moje też nie chcą jeść dobrych karm. W desperacji kupiłam dziś jedną saszetkę Rufi i zobaczę jutro czy chociaż sosik wyliżą.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon maja 06, 2019 19:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moje żyją na mokrych filetowkach.
Suche maja bezzbizowe Wild freedom.
Czy to dobre mam nadzieję.
Że jest.
Nic nie poradzę.

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Pon maja 06, 2019 22:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Gosiagosia pisze:
Ewa L. pisze:Po trzech wolnych dniach dziś powrót do pracy. Aż mi się nie chce ale na szczęście jutro znów mam wolne i wizytę u mojego ulubionego dr. Kota. Mam nadzieję , że coś mi poradzi z tą nogą bo od kilku dni puchnie masakrycznie . Balona mam takiego , że nie mogę nogi w buta wcisnąć. Tak jak wcześniej mówiłam jak tylko będzie chciał mnie skierować do szpitala i załatwi mi miejsce to idę i nie patrzę na nic. Poprzednio 2 lata temu bardzo mi pomógł więc myślę , że i tym razem też by tak było.
Dziś śniadanko było dość późno bo rano koło 8 przyszła do mnie Zuzia na mizianki i przytulanki. Tak się miziałyśmy i przytulałyśmy a ona tak słodko mruczała , że jeszcze mi się przysnęło i obudziłam się przed 11.
Pola średnio była zainteresowana swoim śniadaniem a Zuzia trochę zjadła i poszła dalej spać. Teraz Pola wyjada Zuzi śniadanie z miseczki bo dostała ochoty na musika.
Trudno za nimi trafić.

Współczuję bólu nogi, wiem coś o tym. Z pracy wróciłam i padłam. Nawet nie mam siły zjeść.
Moje też ostatnio wybrzydzaja i już nie wiem co zamawiać. :placz:

Ja po całym dniu stania w pracy wyglądam tak ......tzn. moje nogi .

Obrazek

Raczej widać różnicę.Chodzę w pracy w piankach bo mi najwygodniej bo w bhpówkach nie dałabym rady.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pon maja 06, 2019 22:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

aga66 pisze:Moje też nie chcą jeść dobrych karm. W desperacji kupiłam dziś jedną saszetkę Rufi i zobaczę jutro czy chociaż sosik wyliżą.

Ja już przestałam kombinować. Daję to co chcą jeść i raz zjedzą raz nie.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon maja 06, 2019 22:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:Moje żyją na mokrych filetowkach.
Suche maja bezzbizowe Wild freedom.
Czy to dobre mam nadzieję.
Że jest.
Nic nie poradzę.

Ja z bezzbożówek robię im mieszankę. Jak mają różne to lepiej jedzą bo jeden rodzaj szybko się nudzi.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pon maja 06, 2019 23:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:
Ewa L. pisze:
MonikaMroz pisze:Ja tez SMS ostatnio nie dostalam
A wlasnie jutro musze fakturę uregulować :roll:

Ja od dwóch lat nie mam już tej opcji i bardzo żałuję , że mi ją zabrali.
Ewa a napisz tam czy wszystko masz uregulowane. Czy mają wszystko dobrze zaksięgowane.
Zwykle jak coś im się nie zgadza to nie ma tej opcji.

Coś ty jakby było coś nie halo to nie daliby mi produktów do puki nie uregulowałabym zaległości. Praktycznie co roku w styczniu zawieszali tą formę płatności bo sprawdzali czy nie ma się jakiś zaległości w fakturach. Później od lutego już było normalnie. Dwa lata temu jak dzwoniłam przy jakiejś reklamacji to pytałam o to i pani mi powiedziała , że to od nich nie zależy tylko jakoś system losuje.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 07, 2019 5:12 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:dzwoniłam przy jakiejś reklamacji to pytałam o to i pani mi powiedziała , że to od nich nie zależy tylko jakoś system losuje.

Nie znoszę takich odpowiedzi. Systemy wszak wymyślają ludzie i ludzie je obsługują.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Wto maja 07, 2019 8:16 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
aga66 pisze:Moje też nie chcą jeść dobrych karm. W desperacji kupiłam dziś jedną saszetkę Rufi i zobaczę jutro czy chociaż sosik wyliżą.

bo z kocimi gustami się nie wygra...niestety :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 07, 2019 8:17 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

o której masz wizytę?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto maja 07, 2019 10:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:
Ewa L. pisze:dzwoniłam przy jakiejś reklamacji to pytałam o to i pani mi powiedziała , że to od nich nie zależy tylko jakoś system losuje.

Nie znoszę takich odpowiedzi. Systemy wszak wymyślają ludzie i ludzie je obsługują.

Ja też nie ale nie przeskoczysz tego i już.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 07, 2019 10:19 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:

bo z kocimi gustami się nie wygra...niestety :(

Dziś Zuzia dostała musika i prawie połowę zjadła na raz a Pola dostała Sheybe którą lubi i jeszcze nawet nie doszła do miski.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 07, 2019 10:20 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:o której masz wizytę?

Na 16,10.
Obrazek

Ewa L.

Post » Wto maja 07, 2019 10:59 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

W końcu Pola przeprowadziła atak na miskę i rzuciła się do jedzenia Sheyby. Wniosek : czekała na właściwy moment.
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]