Sabcia
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
majencja pisze:Bedac w Warszawie zadzwoń do swojego NFZ powiedz że utrudniają , nie wiesz dlaczego. Beda sie tłumaczyć że teraz jest problem z odszukaniem karty/ faktycznie/ ale wtedy powiesz , że . Tobie wystarczy sam wydruk dokumentacji z SWD/ zaskoczysz ich wiedzą-System Wspomagania Dowodzenia/ nie jest istotna pieczatka tylko sam papier. Należy Ci się bezpłatnie bo zmieniły się od maja przepisy. Wchodza w datę w komputerze i się drukuje - cała filozofia
majencja pisze:Spoko , lekko się potem zdziwią. Jestem przerażona i zniesmaczona, że aż tak można potraktować choregobo błędy sie zdarzają chociaż nie powinny. Ale takiego niechlujstwa i dziadostwa nie ogarniam... zdołowało mnie to okrutnie
aga66 pisze:To chyba ci lokatorzy nie sprzatali skoro taki syf w każdym pomieszczeniu. No i traf na takich brudasów to koszmar.
majencja pisze:Tak , chociaż trudno to nazwać działaniami. Końca mojej epistoły na razie nie widać, myślę że zatrzęsiesz kliniczka i personelem , bo nie można inaczej, niechlujstwo w dokumentacji do tego stopnia że pindom nie chciało sie mysleć więc jeden opis Mamy był kopiowany co dyżur. Słowa że coś dodatkowo sie działo, źle policzone bilanse , pomylone daty, no dużo tego
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Silverblue i 117 gości