(4) Mika(*),Tato(*),Mama(*),Szarcia(*),Deesiu kocham Cię (*)

Kocie pogawędki

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pon maja 06, 2019 14:08 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

DeeDee jak to - do szafy? Zamkniętej?!!! :strach: Przecież można się udusić w takiej szafie :strach: :strach: :strach:
Sabcia
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon maja 06, 2019 17:29 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

dużej nie ma. Siedzę w szafie na półce na kocyku. Lubię tam siedzieć i pancia musi mnie ściągnąć bo nie umiem zeskoczyc.szafa jest otwarta no ale jej nie ma, cisza w chałupie aż piszczy. No pospie jeszcze trochę pospie i poczekam. Mam nadzieje, ze wróci, wróci, co?? DeeDee
ObrazekObrazekObrazek"Nigdy nie wiemy, kiedy widzimy kogoś PO RAZ OSTATNI..."
"Kiedy się kogoś kocha to ten drugi ktoś nigdy nie znika"
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Od: Sob lut 28, 2009 21:24

Post » Pon maja 06, 2019 17:48 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

DeeDee, nie martw się, Duża wróci! :201461
Sabcia pocieszająca
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Pon maja 06, 2019 18:20 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Wróci DeeDuniu

Anna2016

Od: Pt lut 12, 2016 17:41

Post » Pon maja 06, 2019 18:52 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Już wracam. Siedzę pociągu. Byłam w mopsie. Mam rozmawiać w środę z prawnikiem i zdecydować co z rzeczami. Dużo pracy zrobione, sprzątania. Najważniejszy wc.juz można siadać, i trochę kuchni,napisze tylko ze na umycie tylko kibelka i okolicznych kafelkow z użyłam prawie całą butelkę 750ml cie power and shine. Nawet nie chce żebyście sobie wyobrażam stan tego.
Niestety nie udało mi się załatwić dokumentów z wizyty pogotowia u Mamy. Finalnie rozmawiałam z kierowniczka,która uteudniala mi jak mogła i próbowała się dowiedzieć szczegółów, nie puściłam pary,bo po co. Na pewno wszystkie pracownice by ly mocno zainteresowane moja sprawa. Musze uważać, oni się na pewno wszyscy dobrze znają,pogotowie ze szpitalami,zwlaszcza z oiomem, ale nic nie powiedziałam..
Moja Rodzina w Niebie:Tata(*),Mika(*),Mama(*),DeeDee(*), Adas(*), Lapcio(*),Kosiniak(*),Milenka(*), Nusia (*)Miluś(*)NUTKA!!(*)..Nie wierzę...

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 19:04 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Poprawiłam literówki w poprzednim poście.

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 19:05 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Bedac w Warszawie zadzwoń do swojego NFZ powiedz że utrudniają , nie wiesz dlaczego. Beda sie tłumaczyć że teraz jest problem z odszukaniem karty/ faktycznie/ ale wtedy powiesz , że . Tobie wystarczy sam wydruk dokumentacji z SWD/ zaskoczysz ich wiedzą-System Wspomagania Dowodzenia/ nie jest istotna pieczatka tylko sam papier. Należy Ci się bezpłatnie bo zmieniły się od maja przepisy. Wchodza w datę w komputerze i się drukuje - cała filozofia
Obrazek

majencja

Od: Wto lis 04, 2008 23:17

Post » Pon maja 06, 2019 19:20 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

To chyba ci lokatorzy nie sprzatali skoro taki syf w każdym pomieszczeniu. No i traf na takich brudasów to koszmar.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Pon maja 06, 2019 19:39 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

majencja pisze:Bedac w Warszawie zadzwoń do swojego NFZ powiedz że utrudniają , nie wiesz dlaczego. Beda sie tłumaczyć że teraz jest problem z odszukaniem karty/ faktycznie/ ale wtedy powiesz , że . Tobie wystarczy sam wydruk dokumentacji z SWD/ zaskoczysz ich wiedzą-System Wspomagania Dowodzenia/ nie jest istotna pieczatka tylko sam papier. Należy Ci się bezpłatnie bo zmieniły się od maja przepisy. Wchodza w datę w komputerze i się drukuje - cała filozofia

Dokładnie tak mówiła!
Wiesz, był taki popłoch, że aż dziwne. Ale wiadomo, ja nie odpuszczę. Może nie załatwię wszystkiego szybko i od razu, bo nie daje rady, za dużo tego, ale załatwię ciut później.
Jutro będę dzwonić. Dzisiaj strasznie jestem zmęczona, bardzo..

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 19:59 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Spoko , lekko się potem zdziwią. Jestem przerażona i zniesmaczona, że aż tak można potraktować chorego :strach: bo błędy sie zdarzają chociaż nie powinny. Ale takiego niechlujstwa i dziadostwa nie ogarniam... zdołowało mnie to okrutnie
Obrazek

majencja

Post » Pon maja 06, 2019 20:39 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

majencja pisze:Spoko , lekko się potem zdziwią. Jestem przerażona i zniesmaczona, że aż tak można potraktować chorego :strach: bo błędy sie zdarzają chociaż nie powinny. Ale takiego niechlujstwa i dziadostwa nie ogarniam... zdołowało mnie to okrutnie

Ale Ze masz na myśli działania wobec mojej Mamy? Nie czytałam jeszcze maila.. :(

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 21:23 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

Tak , chociaż trudno to nazwać działaniami. Końca mojej epistoły na razie nie widać, myślę że zatrzęsiesz kliniczka i personelem , bo nie można inaczej, niechlujstwo w dokumentacji do tego stopnia że pindom nie chciało sie mysleć więc jeden opis Mamy był kopiowany co dyżur. Słowa że coś dodatkowo sie działo, źle policzone bilanse , pomylone daty, no dużo tego
Obrazek

majencja

Post » Pon maja 06, 2019 21:29 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

aga66 pisze:To chyba ci lokatorzy nie sprzatali skoro taki syf w każdym pomieszczeniu. No i traf na takich brudasów to koszmar.

Oprócz tego że nie sprzatali to oni brudzili a brud to ich przyjaciel jest... nie będę wstawiać zdjęć. Dla swojego dobra psychicznego. Pani w mopsie pokazałam, nie była w stanie obejrzeć wszystkich.

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 21:32 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

majencja pisze:Tak , chociaż trudno to nazwać działaniami. Końca mojej epistoły na razie nie widać, myślę że zatrzęsiesz kliniczka i personelem , bo nie można inaczej, niechlujstwo w dokumentacji do tego stopnia że pindom nie chciało sie mysleć więc jeden opis Mamy był kopiowany co dyżur. Słowa że coś dodatkowo sie działo, źle policzone bilanse , pomylone daty, no dużo tego

Aż boję się zajrzeć do maila.
Dam rade. Nawet dużym kosztem. Nawet jeśli coś mnie przytloczy na tyle, ze będę potrzebować czasu na wyrównanie oddechu.
Wbrew pozorom ja jestem walcząca. Tym bardziej jeśli chodzi o moją Mamę.. i może o siebie też. No jeśli choć minimum udowodnie babie to pójdę na całość. Łącznie z tym jak mnie załatwiła osobiscie.

Marzenia11

Post » Pon maja 06, 2019 21:34 Re: (4) Mika(*), Tato(*), Mama(*), Szaronka (*)..co dalej?

W mailu nic takiego jeszcze nie ma, sa braki w dokumentacji i albo Ci nie dali albo minie dosłałaś. a mam np 2xksero tego samego
Obrazek

majencja

[poprzednia][następna]