Wiecie że pixi w tym roku skończy 7? Toż już karmy dla seniorów go czekają

Wysłane z mojego LYA-L29 przy użyciu Tapatalka
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Ewcia ile dziewczyny mają lat?? Bo tak mi sie zastanawiam
Ewa L. pisze:Uff....rodzina w końcu pojechała. Ciotka widziała , że jestem nie zadowolona , że nie mogłam wczoraj jechać do taty i dziś się zrehabilitowała . Namówiła wuja żeby jeszcze przed ich wyjazdem pojechać na cmentarz i nas tam zabrać a potem wrócić , zapakować samochód i ruszyć w drogę. Wujo nie miał zbytnio wyboru i pojechaliśmy. Zimno było, wiało choć w słońcu robiło się gorąco więc za długo nie siedzieliśmy u taty. Następne odwiedziny planuję w czwartek bo mam wolne.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Uff....rodzina w końcu pojechała. Ciotka widziała , że jestem nie zadowolona , że nie mogłam wczoraj jechać do taty i dziś się zrehabilitowała . Namówiła wuja żeby jeszcze przed ich wyjazdem pojechać na cmentarz i nas tam zabrać a potem wrócić , zapakować samochód i ruszyć w drogę. Wujo nie miał zbytnio wyboru i pojechaliśmy. Zimno było, wiało choć w słońcu robiło się gorąco więc za długo nie siedzieliśmy u taty. Następne odwiedziny planuję w czwartek bo mam wolne.
chociaż tyle dobrego
A no to też już popadają pod bycie senioremEwa L. pisze:PixieDixie pisze:Ewcia ile dziewczyny mają lat?? Bo tak mi sie zastanawiam
Pola jest z 13 maja 2011 roku czyli za 8 dni skończy 8 lat. Zuzie jak adoptowalam w marcu 2011 roku to miała 4 lata czyli teraz ma 12 lat.
PixieDixie pisze:A no to też już popadają pod bycie senioremEwa L. pisze:PixieDixie pisze:Ewcia ile dziewczyny mają lat?? Bo tak mi sie zastanawiam
Pola jest z 13 maja 2011 roku czyli za 8 dni skończy 8 lat. Zuzie jak adoptowalam w marcu 2011 roku to miała 4 lata czyli teraz ma 12 lat.
Swoją drogą wydaje mi się że kwalifikowane kota jako senior od 7 roku życia to przeginka
PixieDixie pisze:No mnie właśnie ziantrygowalo tylko że już od 7 roku życia robią karmę senior.
Po prostu poruszyłam temat![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 28 gości