Chikita pisze:Nie wiem jak wyglada brzydkie zdjęcie dlatego nie wiem czy były brzydkie. Ja myśle, że Duża ładne zdjęcia robi, bo robi ich dużo, ale ja się nie znam.
Chiko
znasz się

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:Nie wiem jak wyglada brzydkie zdjęcie dlatego nie wiem czy były brzydkie. Ja myśle, że Duża ładne zdjęcia robi, bo robi ich dużo, ale ja się nie znam.
Chiko
Hannah12 pisze:O tak, Haksio to był specjalista. Potrafił uruchomić visual studio i SQL server jedna łapą, przenieść pliki do kosza i dużo innych operacji wykonać. Tak się zastanowić, to na szczęście mi nigdy dysku nie sformatował. Za kilka dni będzie 2 lata jak go nie ma.
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:O tak, Haksio to był specjalista. Potrafił uruchomić visual studio i SQL server jedna łapą, przenieść pliki do kosza i dużo innych operacji wykonać. Tak się zastanowić, to na szczęście mi nigdy dysku nie sformatował. Za kilka dni będzie 2 lata jak go nie ma.
Już dwa lata?
Fakt, Inki nie ma już 2 lata i prawie 4 miesiące
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:O tak, Haksio to był specjalista. Potrafił uruchomić visual studio i SQL server jedna łapą, przenieść pliki do kosza i dużo innych operacji wykonać. Tak się zastanowić, to na szczęście mi nigdy dysku nie sformatował. Za kilka dni będzie 2 lata jak go nie ma.
Już dwa lata?
Fakt, Inki nie ma już 2 lata i prawie 4 miesiące
Jejku jak to zleciało .
ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu, mam Twoje zdjęcia w feletonie ale nie umiemy ich przenieść do kompa![]()
![]()
.
Drops zrozpaczony.
ewkkrem pisze:Lusiu, Lusiu, mam Twoje zdjęcia w feletonie ale nie umiemy ich przenieść do kompa![]()
![]()
.
Drops zrozpaczony.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 54 gości