Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Koty i kotki do adopcji

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy

Post » Wto cze 27, 2017 10:39 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Dorosła kotka szuka domu. (Wrocław)

Lenia (około 5-6 lat) trafiła do mnie 3 miesiące temu, w tym czasie została odrobaczona, odkarmiona i wysterylizowana.
Jak na swój wiek jest bardzo aktywna (została znaleziona na dworze, więc pewnie teraz będąc zamknięta w mieszkaniu potrzebuje wielu bodźców), chętna do zabawy i pieszczot. Czasem tak mruczy, że aż się ślini :201461

https://zapodaj.net/7bfe8a6b80dc3.jpg.html

Proszę o kontakt
790870232
edytas.s@op.pl

edzia4444

Od: Wto mar 21, 2017 15:06

Post » Czw cze 29, 2017 11:18 Cztery małe kociaki szukają domów - Parczew, Lubartów, Lubli

Poszukuję domu stałego lub tymczasowego dla 4 małych kociaków, płeć niestety nieznana. Mama zostaje u właściciela działki, na której się okociła.

Link do ogłoszenia i zdjęć maluchów: https://www.olx.pl/oferta/urocze-kociak ... n0v5i.html

Kotki zostaną na dniach odrobaczone, są zdrowe, jedzą samodzielnie i potrafią korzystać z kuwety.

KatarzynaT

Od: Czw cze 29, 2017 11:13

Post » Pon paź 09, 2017 11:05 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Wiele prześlicznych kociaków szuka domku.
Są w Piotrkowie Trybunalskim, Łodzi i Bełchatowie.
Polecam zapoznać się z fundacją Miasto Kotów, bo osobiście przeglądam kociaki do adopcji i aż mi żal, że nie mogę ich do siebie zabrać...
Zdaję sobie sprawę z tego, że jest wiele kociąt do adopcji, jednak FMK jest bliższe mojemu sercu, dlatego o nim piszę. :)

britishman

Od: Pon paź 09, 2017 11:01

Post » Sob lis 11, 2017 16:39 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Szukamy domu dla 3 kotek, 2 małych i mamusi. Kotki zostały zabrane z fatalnych warunków, przebywają w domu tymczasowym w Prudniku, województwo opolskie. Kociaki i kotka są odrobaczone i odpchlone. Kotka będzie wysterylizowana i po zabiegu gotowa do adopcji. Kotka ma maksymalnie 2 lata, jest baaardzo grzeczna i czysta, lubi pieszczoty, miziak, wyrzucony przez kogoś.
Male mają ok. 3msc. Potrafią już same jeść i pięknie korzystają z kuwety.
Obrazek
Obrazek
Obrazek

ewiewe

Od: Sob lis 11, 2017 16:11

Post » Pon lis 13, 2017 17:16 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Kotka Lucy szuka nowego opiekuna, jest zdrowa, lubi spać na kanapie i jest bardzo towarzyska. Kotka jest po "przeglądzie" u weterynarza, Pan doktor pochwalił ją za stan zdrowia, jest odrobaczona i gotowa do adopcji. Kotka rasy europejskiej ma około 6 miesięcy, aktualnie przebywa w domu tymczasowym w Kaliszu możliwy transport do Poznania i okolic.
Osoby zainteresowane proszę o kontakt lub przesłanie emaila celem udostępnienia zdjęć kotki: Robert 693627471

Robiczeq

Od: Pon lis 13, 2017 17:06

Post » Śro sie 08, 2018 12:27 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Kraków i okolice
Obrazek
ta kolorowa to matka,nieco starsza od swoich dzieci.
Maluchy 4 - 2 rude i 2 czarnobiałe. Raczej chłopaki,ale osoba ktòra sprawdzała nie jest pewna. Adopcja z tych pilnych bo koty są w bardzo kiepskich warunkach...

MajeczQa

Od: Nie sty 27, 2008 11:16

Post » Sob sie 18, 2018 20:18 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Dobrobytu Ci u nas pod dostatkiem....

Obrazek

Kolejna wolnożyjąca kotka przyprowadziła swoje młode do gospodarza.Tym razem większe dzikuny.
Pilnie szukamy domów. Szczególnie tymczasowych,bo koty są prosto z podwórza.
4 kocięta - 2 bure, czarny i biało- bury.

MajeczQa

Post » Wto paź 02, 2018 17:48 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Częstochowa.
Przybłąkała się do nas kicia. Jedną już mamy i nie za bardzo akceptuje nowa przybłędę.
Moja sytuacja zdrowotna i starsi rodzice nie pozwalają na zatrzymanie koteczki. Gdyby nie to, że sama potrzebuję pomocy, zostałaby u nas. Maleństwo chętnie byśmy oddali w dobre ręce (tylko dobre!).
Łagodna, czarna, z paroma białymi włoskami w miejscu krawatki. Mała, dzikusek biegający wśród pól. Zapewne nieco urośnie jeszcze, ale niewiele.
Do sterylizacji (choć próbuję ja załatwić we własnym zakresie, powszechna sterylizacja milczy na razie; milczy też częstochowski Biuro Obrony Zwierząt APA, a już mieli pomóc, może tu ktoś będzie wiedział, co dalej - moge nawet na własny koszt wysterylizować, ale będzie potrzebny dom tymczasowy, bo moja 7-latka syczy na nowe kocie).
Jeśli ktoś chętny... to proszę o kontakt.
Zima idzie, przyda się małej ciepły domek i ciepli ludzie wokół. :)

https://imageshack.com/a/img922/766/y5covD.jpg

Offika

Od: Wto paź 02, 2018 17:25

Post » Czw maja 02, 2019 21:15 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Oddam rocznego egzotyka. Zaszczepiony, odrobaczony, jeszcze nie wykastrowany. Samiec. Z Transporter em, zwirkiem, kuwetą
Odbiór do niedzieli rana Grudziądz później Gdańsk.

Balbinka007

Od: Czw maja 02, 2019 21:08

Post » Sob cze 22, 2019 16:54 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Witajcie. Może ktoś się zakocha w Filipku z Kołobrzegu? pl.facebook.com/ogondogory/photos/jesteście-tam-to-ja-filipek-kot-idealnynie-wiem-dlaczego-nikt-nie-pyta-o-mnie-fa/2174215069497494/

slava

Od: Sob sie 27, 2011 22:07

Post » Nie paź 13, 2019 9:30 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Dwa okołoroczne koty szukają ciepłego, przyjaznego domu.

Sprawa bardzo pilna! - siedzą (już 24h) w żywołapkach przeznaczonych na lisy.
Mam już swoje 4 koty, kolejnych dokarmiać nie będę.

Obrazek
Obrazek

Edit;
Dostarczę na terenie powiatu olkuskiego oraz Krakowa. Tel 600-496-501

Edit 2;
Nieaktualne. Następnym razem idą od razu do uśpienia... :(

MRT_Greg

Od: Nie paź 13, 2019 9:18

Post » Nie sie 15, 2021 11:41 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

Obrazek

Rudasek szuka domu, kocurek młody, domowy, przebywa w DT w Krakowie u starszej osoby.

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Kocurek, 2 mce, kolor nibyczarny łasicowaty, bardzo spokojny, super kotek, Kraków, przebywa u mnie na DT,ogarnięty weterynaryjnie.

MajeczQa

Post » Pon cze 10, 2024 18:03 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

2 koty szukają domu. Dokarmiał je pan, który się wyprowadził. Są na Pułaskiego 10 (niedaleko Urzędu Gminy Białołęka). Mieszkają na jego posesji, wyszły do mnie za bramę,nie są dzikie.

Biały kot ma zranione ucho i oko do leczenia, spróbuję się tego podjąć.

https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Od: Śro lis 09, 2005 23:14

Post » Czw lip 18, 2024 12:55 6 ślicznych małych rudych + 1 trikolorka

Pięć kociaczków urodzonych 1 maja, matkę po dwóch tygodniach od porodu zabił samochód. Są pod opieką matki zastępczej, która urodziła później dwa swoje rude kocurki. Wszystkie siedem są do wydania. Przeszły koci katar, łagodnie ze względu na szybkie leczenie. Są odrobaczone. Umieją się załatwiać do kuwety, ale również poruszać na zewnątrz. Nauczyły się już chodzić po płocie i po drzewach. Są samodzielne, jedzą już stały pokarm. Śliczne, rezolutne, bardzo inteligentne i sprawne manualnie. Preferowane adopcje w parach, do domów. Na trasie Skarżysko Kamienna do Stąporkowa możliwy transport.

ObrazekObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek
ObrazekObrazekObrazek

Kontakt e-mail: adopcyjne@proton.me
OLX: https://www.olx.pl/d/931779650/?bs=olx_pro_listing

Edit: Cztery kotki udało się wydać, zostały dwa kocurki.
Ostatnio edytowano Pt wrz 13, 2024 10:02 przez marcysia, łącznie edytowano 1 raz

marcysia

Od: Śro paź 20, 2010 18:43

Post » Czw lip 18, 2024 20:50 Re: Zbiorczy wątek kocich kolorów DO ADOPCJI

siliana pisze:2 koty szukają domu. Dokarmiał je pan, który się wyprowadził. Są na Pułaskiego 10 (niedaleko Urzędu Gminy Białołęka). Mieszkają na jego posesji, wyszły do mnie za bramę,nie są dzikie.

Biały kot ma zranione ucho i oko do leczenia, spróbuję się tego podjąć.

https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/

PILNIE potrzebny dom dla tych 2 kotek. Można je rozdzielić.
Kotki były dokarmiane przez pana, który się wyprowadził i "zapomniał" je zabrać. Są miziaste, dają się głaskać, krew pobrana bez problemu. Są przebadane, nie mają chorób zakaźnych.
Buraska ma mocznicę. Oznacza to, że jak wróci na ulicę, to będzie umierać w cierpieniach. Ona musi mieć dom!
Biała ma tylko leczonego świerzba i zęby.
Proszę, pomyśl, udostępnij, porozmawiaj ze znajomymi.
Dobro wraca ❤

Ogromna prośba o wpłatę choć złotówki za badania i leczenie tych 2 kotek. Długo wynosi 2.000 zł. Datek można odliczyć od podatku.
Międzynarodowy Ruch Na Rzecz Zwierząt VIVA
nr konta: 67 16001462 1030 9079 0000 0034
tytułem: darowizna dla Białej i Burej

https://www.facebook.com/photo?fbid=102 ... 3421882540
[url]=https://www.facebook.com/share/p/nG6iiNMb2xu4Ttjy/2 koty szukają domu[url]

siliana

Od: Śro lis 09, 2005 23:14

[poprzednia]