Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Widzę, że jesteście wyjechani. Śliczne koteńki
MonikaMroz pisze:
https://www.zooplus.pl/shop/koty/drapak ... oki/468077
Gosiu masz link
Ja jestem mega zadowolona. Jest porządny i stabilny
Bagi go ma i teraz kupilam mamie do Kutna
MonikaMroz pisze:ja już w pracy, dyżuruje bo raczej za dużo to sie nie będzie działo.
Wieje tak że łeb chce urwać. Czapkę na łeb wzięłam i grubą chustę. Kompletnie nie wiem co spakować do Kutna do ubrania. Muszę cos pomyślec żeby nie za dużo a w miere ciepło.
Bede miala pół walizy żarcia dla kotów bo zamówiłam Bagi mleczka i mamie przy okazji zapas żarcia dla panienek.
A i część drapaka zabieram. Wymieniamy sie z mama. Ja oddaje jej tą milo pluszową częśc bo Bagi nie używa, a od mamy zabieram ta w kształcie lapy. tak więc mój biedny maż troszkę bedzie miał cieżko w strone do Kutna.
A w październiku/listopadzie będziemy już powoli sie przenosić z ciuchami letnimi. Zawieziemy juz część do mamy zeby potem mniej było przy przeprowadzce.
MonikaMroz pisze:Nie zastanawiamy sie na razie nad pracą. Odkładamy kasę zeby bylo cos w razie czego. Ja będę miała zasiłek i Wowka jak sie uda też.
Jest dużo ogłoszeń z uprawnieniami na wózki widłowe i chcę żeby Wowa będąc jeszcze tu w Warszawie zrobił sobie taki kurs. I powinno być łatwiej![]()
Będziemy mieszkać z moją mamą wiec tez za mieszkanie nie dużo będziemy płacić. Będzie dobrze. Dla mnie liczy sie to że emocjonalnie i psychicznie nie będę przytloczona.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Lifter, MB&Ofelia i 24 gości