Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24 - 4 maluszki w DT : ))))

blaski i cienie życia z kotem

Moderator: Estraven

Post » Wto kwi 30, 2019 9:57 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

klaudiafj pisze:
mir.ka pisze:
klaudiafj pisze:Jeżeli pracujesz na laptopie to możesz sobie z telefonu udostępnić internet i będzie tak że niby na telefonie czy tablecie, ale jednak na laptopie ;)

dziękuje za radę, ale nie pracuje na laptopie , mam normalny komputer, bo taki jest lepszy do moich potrzeb, w telefonie nie mam internetu, słuzy mi tylko do rozmów

chyba niedługo skorzystam z Twoich usług (niedawno pytałas jak mi idzie wyszukiwanie), jak wszystko pójdzie dobrze :wink:

Ja też mam stacjonarny komp.
Zapraszam do skorzystania z moich usług :mrgreen:

a można połączyć tablet z laptopem?
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Wto kwi 30, 2019 9:59 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Nie mam tabletu ale myślę, że można. Tylko w jakim sensie, co chcesz uzyskac?
Skarby: Obrazek

klaudiafj

Od: Czw cze 05, 2014 21:02

Post » Wto kwi 30, 2019 10:08 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

klaudiafj pisze:Nie mam tabletu ale myślę, że można. Tylko w jakim sensie, co chcesz uzyskac?

tak jak pisałaś, tylko zamiast telefonu (bo tam nie mam internetu) uzyć tabletu (mam w nim internet lte, ale w domu jest "pełzający" :( )
przydałoby się to na wyjazdach
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Wto kwi 30, 2019 11:01 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Czekam na dostawę z zooplusa i doczekać się nie mogę :( Zamówienie zrobiłam w środę przed południem i liczyłam ,ze do końca tygodnia paczka dojdzie, a tu w czwartek zooplus przysłał mi maila ,ze są duze opóźnienia w dostawach :( Kotom juz musiałam dokupić mokre czym nie były zachwycone, bo co z tego ,ze mnie się wydawało, ze karma fajna, jak nie trafiłam w kociu gust, szczególnie Tofikowy :( Dzisiaj było info ,ze paczka przyjdzie, ale wzięłam przez GLS, a oni podaja duży rozstaw godzinowy. W DPD ciągle się kurierzy zmieniają i praktycznie cały dzień muszę siedzieć w domu, bo co z tego jak mi napiszą jakąś godzinę, jak i tak najczęściej przyjeżdżaja o innej :( Był taki fajny kurier, który dostarczał mi paczki zaraz jak zaczynał pracę, a teraz przywożą dopiero jak zjeżdżają (mieszkam niedaleko bazy) i nie wiadomo dokładnie kiedy będą, nieraz to była nawet 20.00 :(
Obrazek

mir.ka

Post » Wto kwi 30, 2019 11:24 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Faktycznie coś ostatnio zoooplus nnnnie daje rady. Robiłam zamówienie dla znajomych jakieś 3tyg temu i były opoźnienia. Zrobiłam dlasiebie teraz w weekend i też opóźnienia!
Jedyna pewna rzecz u mnie to kurier, który zawsze docieraz w zakresie godzin podanych w sms. Biore zawsze dpd, bo na gls się przejechałam mocno...

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Wto kwi 30, 2019 12:42 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

mir.ka pisze:najlepsze miejsce do spania :mrgreen:

Obrazek

mir.ka pisze:choć tak przecież jest wygodniej

Obrazek

Cudne te Twoje śpiochy, gdzie by nie leżały :D

Klaudiafj, ja lubię książki "pisane przez koty". Masz rację, czasem zwierzęca literatura jest bardzo obliczona na wyciskanie łez, ale w mojej ocenie (nie wiem, czy mir.ka sie z tym zgodzi) Pamiętnik Babuni jest inny. Może dlatego, że to właśnie takie "kocie opowiadanie", a może dlatego, że to są autentyczne historie kotów ze schroniska w Mielcu? A może to Caty tak potrafiła pisać? W każdym razie dla mnie to zupełnie wyjątkowa lektura. Jak chcesz, to też Ci wyślkę na maila i sama się przekonasz :D
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

Post » Wto kwi 30, 2019 13:55 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

mag828 pisze:Faktycznie coś ostatnio zoooplus nnnnie daje rady. Robiłam zamówienie dla znajomych jakieś 3tyg temu i były opoźnienia. Zrobiłam dlasiebie teraz w weekend i też opóźnienia!
Jedyna pewna rzecz u mnie to kurier, który zawsze docieraz w zakresie godzin podanych w sms. Biore zawsze dpd, bo na gls się przejechałam mocno...

paczka dotarła, kurier był o czasie :)
ja zmieniam firmy, bo wszystko zalezy od ludzi tam pracujacych i dpd zmienia się niestety na gorsze :(
Obrazek

mir.ka

Post » Wto kwi 30, 2019 14:00 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

jolabuk5 pisze:
mir.ka pisze:najlepsze miejsce do spania :mrgreen:

Obrazek

mir.ka pisze:choć tak przecież jest wygodniej

Obrazek

Cudne te Twoje śpiochy, gdzie by nie leżały :D

Klaudiafj, ja lubię książki "pisane przez koty". Masz rację, czasem zwierzęca literatura jest bardzo obliczona na wyciskanie łez, ale w mojej ocenie (nie wiem, czy mir.ka sie z tym zgodzi) Pamiętnik Babuni jest inny. Może dlatego, że to właśnie takie "kocie opowiadanie", a może dlatego, że to są autentyczne historie kotów ze schroniska w Mielcu? A może to Caty tak potrafiła pisać? W każdym razie dla mnie to zupełnie wyjątkowa lektura. Jak chcesz, to też Ci wyślkę na maila i sama się przekonasz :D

Pamiętnik Babuni to już kolejna książka napisana przez forumowiczkę, a jeśli chodzi o wyciskanie łez to niestety takie bywa życie kocie :(
Mam też kilka innych napisanych o autentycznych kotach, bo lubię takie książki.
Obrazek

mir.ka

Post » Wto kwi 30, 2019 17:53 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Też miałam ostatniuo zaskakujące opoznienie z zoo+, w dodatku nie było wszystkiego, co bym chciała :(
Wątek o Bajce, która dołączyła do Feliksa: viewtopic.php?f=46&t=176799
Wątek o Bezdomniaczce, która się stała Domniaczką Bezią: viewtopic.php?f=46&t=186711
Wątek przedprzedostatni, całego tercetu: viewtopic.php?f=46&t=208290
Nasze Kocie Wierszyki: viewtopic.php?f=8&t=208424

Nul

Od: Śro lis 02, 2016 17:23

Post » Śro maja 01, 2019 6:54 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Nul pisze:Też miałam ostatniuo zaskakujące opoznienie z zoo+, w dodatku nie było wszystkiego, co bym chciała :(

nie przyszło w paczce czy w zoo+ nie było? ostatnio faktycznie zdarzają się im braki
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 01, 2019 7:39 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

mir.ka pisze:
mag828 pisze:Faktycznie coś ostatnio zoooplus nnnnie daje rady. Robiłam zamówienie dla znajomych jakieś 3tyg temu i były opoźnienia. Zrobiłam dlasiebie teraz w weekend i też opóźnienia!

ja zmieniam firmy, bo wszystko zalezy od ludzi tam pracujacych i dpd zmienia się niestety na gorsze :(

mnie napisali, że paczka powinna być jutro
zwykle przychodzi ten sam kurier i on zawsze jest o czasie :)
pan jest z dpd

mag828

Od: Wto lip 06, 2010 19:48

Post » Śro maja 01, 2019 8:19 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

mag828 pisze:
mir.ka pisze:

mnie napisali, że paczka powinna być jutro
zwykle przychodzi ten sam kurier i on zawsze jest o czasie :)
pan jest z dpd

a u mnie od jakiegoś czasu jest za każdym razem inny kurier :(
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 01, 2019 9:10 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Ja dziś zrobiłam zamówienie za ponad 300 zł bo nam się braki zrobiły. Suchego 5 kg różnego rodzaju , 36 saszetek Feliksa i Sheby i 12 puszeczek Gurmeta w sosie dla Poli bo ostatnio lubi różnorodność i 24 puszeczki musa Gurmeta dla Zuzi żeby nie brakło oraz worek żwirku bo dziś rozsypie ostatni worek i zostaniemy bez. Może w przyszłym tygodniu przyjdzie bo Niemcy nie obchodzą Święta Konstytucji 3 maja.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Śro maja 01, 2019 10:07 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

Ewa L. pisze:Ja dziś zrobiłam zamówienie za ponad 300 zł bo nam się braki zrobiły. Suchego 5 kg różnego rodzaju , 36 saszetek Feliksa i Sheby i 12 puszeczek Gurmeta w sosie dla Poli bo ostatnio lubi różnorodność i 24 puszeczki musa Gurmeta dla Zuzi żeby nie brakło oraz worek żwirku bo dziś rozsypie ostatni worek i zostaniemy bez. Może w przyszłym tygodniu przyjdzie bo Niemcy nie obchodzą Święta Konstytucji 3 maja.

ja kupiłam ostatnio shebę w rossmanie, to te moje strasznie gryzła w ząbki, praktycznie to tylko Elenka jadła
żwirek zaczęłam od jakiegoś czasu kupować w sklepie zoologicznym Maxi zoo, jest trochę tańczy niz w zooplusie i przynajmniej mam pewność ,ze dowiozę worek w całosci do domu, bo z zooplusa przychodził nieraz rozerwany
Obrazek

mir.ka

Post » Śro maja 01, 2019 11:43 Re: Rude jest piękne...♥♥♥♥ cz.24

mir.ka pisze:
Ewa L. pisze:Ja dziś zrobiłam zamówienie za ponad 300 zł bo nam się braki zrobiły. Suchego 5 kg różnego rodzaju , 36 saszetek Feliksa i Sheby i 12 puszeczek Gurmeta w sosie dla Poli bo ostatnio lubi różnorodność i 24 puszeczki musa Gurmeta dla Zuzi żeby nie brakło oraz worek żwirku bo dziś rozsypie ostatni worek i zostaniemy bez. Może w przyszłym tygodniu przyjdzie bo Niemcy nie obchodzą Święta Konstytucji 3 maja.

ja kupiłam ostatnio shebę w rossmanie, to te moje strasznie gryzła w ząbki, praktycznie to tylko Elenka jadła
żwirek zaczęłam od jakiegoś czasu kupować w sklepie zoologicznym Maxi zoo, jest trochę tańczy niz w zooplusie i przynajmniej mam pewność ,ze dowiozę worek w całosci do domu, bo z zooplusa przychodził nieraz rozerwany

Ja też dokupiłam Sheibe w Rossmannie bo Poli zasmakowała ale taniej wychodzi zoo+ z innymi produktami. Co do żwirku to kupuję Tigero Kanadyjski bo u nas się sprawdza i dziewczyny go lubią . Nie widziałam go w stacjonarnych sklepach. Poza tym jazda tramwajem po 12 kg paczkę żwirku średnio mi się uśmiecha a mniejsze po prostu mi się nie opłacają. Dlatego zostaje mi zoo+ i przesyłki kurierskie.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

[poprzednia][następna]