Już wiem, że ruda kotka jest bezpieczna. Uff! Tak jak przypuszczałam nasiliła się choroba, stąd takie cyrki.
Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
ewar pisze:FuterNiemyty, dziękuję![]()
Już wiem, że ruda kotka jest bezpieczna. Uff! Tak jak przypuszczałam nasiliła się choroba, stąd takie cyrki.
ewar pisze:Gdyby Stella była cały czas u mnie i tak zmieniło się jej zachowanie to już byłabym u weta. Ona jednak ma za sobą niemiłe przejścia, dam jej trochę czasu.
ewar pisze:Nic tak mnie ostatnio nie ucieszyło jak to, że Stella biega właśnie za kulką z foliiMoja dawna Stellcia wróciła
![]()
![]()
ewar pisze:Wraca, wracaSzaleje z Pikselem, sama też się już bawi. Koty jednak generalnie nieco ospałe, pogoda na to wpływa. U nas leje bez przerwy
Rozumiem, że deszcz potrzebny, ale aż tyle? I jest tak zimno, kaloryfery nie grzeją, w domu tak nieco piwnicznie. Mnie też się nic nie chce robić, nie znoszę zimna i wilgoci. Koty chcą wychodzić na balkon, wypuszczam je, jak tylko na chwilę przestaje padać.Stelli deszcz nie przeszkadza, ona generalnie lubi wodę
![]()
Obiecałam zrobić bazarek, już mi wstyd, że tak mi to schodziBędą wolne dni, mam nadzieję się zmobilizować. Najgorsze to porobić zdjęcia, przy tylu ciekawskich kotach to bardzo uciążliwe.
ewar pisze:OczywiścieSą ciekawskie, centymetr krawiecki jest wyjątkowo atrakcyjny, biorę dwa, bo chociaż jednego wtedy mam szansę użyć.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 7 gości