Sabciuuu, duża znów posmarowała mi łapkę tym nowym lekarstwem na wąróbkę, a ja już go nawet z łapki nie chcę zlizać , i duża musiała iść do pracy i zostawiła mnie z taką niezlizaną łapką w domu Zunia
Zuniu, może sobie wytrzyj łapkę o dywan, albo o kanapę Duże są okropne, miauczę Ci! Pralciu, wiem, mamy podobne sierści, bo obie nie jesteśmy całkiem zdrowe i to widać
Ciociu MaryLux, ciebie też Sabcia MiauPS. Wczoraj w ciągu dnia i wieczorem zjadlam jeszcze 9 past, ale nic innego nie chciałam , nawet szyneczki.
Dobrze, że chociaż te pasty Ci smakują Sabuniu Czy Twoja Duża dziś pracuje??? Zuniazostawionasamawdomu Miaups, właśnie wycieram łapkę w posłanko, jak duża wychodziła siedziałam na posłanku z podgiętymi łapkami....
Tez nie lubiam jak mam coś na lapce. zawsze zrzucałam. Duza już o tym wie i nie kładzie mi nic na lapki. O Dzisiaj zjadłam swieże mionsko i masełko mi dala Duża na talerzyk. A teraz zostałam sama w domku. Duzy wróci po 14 a Duza po 16 Bagi samotna
Zuniu, Bagi, ja tez dziś jestem sama, Duża pracuje. Zuniu, posłanko do wycierania łapki jest bardzo przydatne Bagi, to tak jak ja z tabletkami - Duża po prostu WIE, że nic sobie nie dam wepchnąć do pysia i już! O, masełko - muszę powiedzieć Dużej, żeby spróbowała mi dać, bo już nie pamiętam, czy lubię Ciociu MałgWrocław Florka była bardzo zdolna - i bardzo kochana... Sabcia
Zuniu kotana, szprubuj tom łaputkom tak moczno machacz żebysz żbrudzała szisko czo tylko siem da ja ta żrobiałam tilko 2 razy i Duża siem naucziła żeby mje nicz na łaputke nie wycziszkacz Duże jednak nie takie gupie som to piszałam ja, Fryga