za Nikitęametyst55 pisze:mir.ka pisze:dezodoranty jakieś nabędę
Zapraszam w święta, może uda mi się wystawić w niedzielę .
( nie wiem czy wypada w takie duże święto)

ametyst55 pisze:Nikita będzie miała jutro znowu wyrywane ząbkiwczoraj biedusia przestała jeść (tzn .chciała ale nie mogła) poszliśmy do weta i okazało się , że ma mocno bolesne ząbki w pysiu. Uprosiłam na jutro zabieg, bo kotusia prawie nie je.
Trzymajcie kciuki za Nikitkę . Nikusia ma 13 lat.
tu wcześniejsze zdjęcie Nikitki

dlatego Nikitka nie mogła jeść. Widziałam to na zdjęciu. Na razie czekamy jeszcze na wyniki biochemii , w zależności od tego kotunia dostanie odpowiednie leki .
ametyst55 pisze:Nikitka już w domu. Okazało się , że to nie zęby tylko zrobiła jej się rana pod językiem (właściwie to niewiadomego pochodzenia). Wet twierdzi , że to nie jest świeża sprawa, przypuszcza , że pod językiem zrobiła się kieszonka - ropień który pękł i powstała dziuradlatego Nikitka nie mogła jeść. Widziałam to na zdjęciu. Na razie czekamy jeszcze na wyniki biochemii , w zależności od tego kotunia dostanie odpowiednie leki .
Dziękuję za kciuki

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Nikitka już w domu. Okazało się , że to nie zęby tylko zrobiła jej się rana pod językiem (właściwie to niewiadomego pochodzenia). Wet twierdzi , że to nie jest świeża sprawa, przypuszcza , że pod językiem zrobiła się kieszonka - ropień który pękł i powstała dziuradlatego Nikitka nie mogła jeść. Widziałam to na zdjęciu. Na razie czekamy jeszcze na wyniki biochemii , w zależności od tego kotunia dostanie odpowiednie leki .
Dziękuję za kciuki
czyli tylko ja dokładnie obejrzeli pod narkozą? i nic nie robili?

ser_Kociątko pisze:Paczka u mnie dziękuję!

ametyst55 pisze:ser_Kociątko pisze:Paczka u mnie dziękuję!
![]()
A u mnie już kurier przyniósł nową dostawę

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:ser_Kociątko pisze:Paczka u mnie dziękuję!
![]()
czyli znowu mamy szykować kasę

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:ser_Kociątko pisze:Paczka u mnie dziękuję!
![]()
czyli znowu mamy szykować kasę
zawsze można tylko pooglądać

ametyst55 pisze::lol: niektórzy tylko oglądają

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość