KONIEC Misz-masz - PRZECENA CIUSZKÓW !!

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw kwi 18, 2019 7:31 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

:ok: :ok: :ok: za Nikitę

makrzy

Od: Sob sie 04, 2018 14:23

Post » Czw kwi 18, 2019 7:42 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ametyst55 pisze:
mir.ka pisze:dezodoranty jakieś nabędę

Zapraszam w święta, może uda mi się wystawić w niedzielę .
( nie wiem czy wypada w takie duże święto :oops: )

w swieta moze niektórzy beda mieć nareszcie czas to i na zakupy się wybiorą
wystawiaj
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Czw kwi 18, 2019 7:42 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ametyst55 pisze:Nikita będzie miała jutro znowu wyrywane ząbki :( wczoraj biedusia przestała jeść (tzn .chciała ale nie mogła) poszliśmy do weta i okazało się , że ma mocno bolesne ząbki w pysiu. Uprosiłam na jutro zabieg, bo kotusia prawie nie je.
Trzymajcie kciuki za Nikitkę . Nikusia ma 13 lat.

tu wcześniejsze zdjęcie Nikitki
Obrazek

:ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok: :ok:
Obrazek

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Post » Czw kwi 18, 2019 15:06 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

Nikitka już w domu. Okazało się , że to nie zęby tylko zrobiła jej się rana pod językiem (właściwie to niewiadomego pochodzenia). Wet twierdzi , że to nie jest świeża sprawa, przypuszcza , że pod językiem zrobiła się kieszonka - ropień który pękł i powstała dziura :strach: dlatego Nikitka nie mogła jeść. Widziałam to na zdjęciu. Na razie czekamy jeszcze na wyniki biochemii , w zależności od tego kotunia dostanie odpowiednie leki .

Dziękuję za kciuki :D
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy
To i owo na dług u weta - viewtopic.php?f=20&t=216152

ametyst55

Od: Pon sie 16, 2010 14:04

Post » Pt kwi 19, 2019 8:41 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ametyst55 pisze:Nikitka już w domu. Okazało się , że to nie zęby tylko zrobiła jej się rana pod językiem (właściwie to niewiadomego pochodzenia). Wet twierdzi , że to nie jest świeża sprawa, przypuszcza , że pod językiem zrobiła się kieszonka - ropień który pękł i powstała dziura :strach: dlatego Nikitka nie mogła jeść. Widziałam to na zdjęciu. Na razie czekamy jeszcze na wyniki biochemii , w zależności od tego kotunia dostanie odpowiednie leki .

czyli tylko ja dokładnie obejrzeli pod narkozą? i nic nie robili?
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 19, 2019 9:24 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

Paczka u mnie dziękuję!
ser_Kociątko

Post » Pt kwi 19, 2019 9:30 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

mir.ka pisze:
ametyst55 pisze:Nikitka już w domu. Okazało się , że to nie zęby tylko zrobiła jej się rana pod językiem (właściwie to niewiadomego pochodzenia). Wet twierdzi , że to nie jest świeża sprawa, przypuszcza , że pod językiem zrobiła się kieszonka - ropień który pękł i powstała dziura :strach: dlatego Nikitka nie mogła jeść. Widziałam to na zdjęciu. Na razie czekamy jeszcze na wyniki biochemii , w zależności od tego kotunia dostanie odpowiednie leki .

czyli tylko ja dokładnie obejrzeli pod narkozą? i nic nie robili?

Sprawdzili wszystkie zęby i stwierdzili , że są zdrowe. Wyczyścili kamień nazębny , szukali dalej no i znaleźli :(
Ta dolegliwość prawdopodobnie ciągnie się przez kilka lat , to nie jest świeża sprawa.
Nikita od kilku lat miała okresowo spuchniętą bródkę , zwracałam na to wetom uwagę, , a oni szukali przyczyny w zębach , żaden nie wpadł na pomysł żeby sprawdzić pod językiem :evil: Ten ból powodował , że Nikita sikała gdzie popadnie, a wet twierdził , że to problem behawioralny :evil: (miała wielokrotnie robione różne badania i wszystko było w normie) Teraz już nie mogła jeść więc szukali przyczyny. Na razie Nikitka dostała przeciwbólowe i antybiotyk . Po świętach będziemy działać dalej bo przy takim umiejscowieniu rany niewiele wczoraj dało się zrobić.
Ostatnio edytowano Pt kwi 19, 2019 9:34 przez ametyst55, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek
Maciuś ['], Kubuś ['], Filemon ['], Pimpuś ['], Maksiu ['], Nikitka ['], Tosia ['], Filip ['], Ina ['], Zoja ['] :( kiedyś się spotkamy

ametyst55

Post » Pt kwi 19, 2019 9:31 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ser_Kociątko pisze:Paczka u mnie dziękuję!

:ok:

A u mnie już kurier przyniósł nową dostawę :mrgreen:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt kwi 19, 2019 10:03 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ametyst55 pisze:

czyli znowu mamy szykować kasę :(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 19, 2019 10:16 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

mir.ka pisze:
ametyst55 pisze:

zawsze można tylko pooglądać :wink:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt kwi 19, 2019 10:19 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ametyst55 pisze:
mir.ka pisze:
ametyst55 pisze:

zawsze można tylko pooglądać :wink:

a da się tak? 8O 8O 8O 8O
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 19, 2019 10:49 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

:lol: niektórzy tylko oglądają :ok:
Obrazek

ametyst55

Post » Pt kwi 19, 2019 11:04 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

ametyst55 pisze::lol: niektórzy tylko oglądają :ok:

:(
Obrazek

mir.ka

Post » Pt kwi 19, 2019 12:16 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

nijak żaden futrzak na zająca albo kurczaka nie dał sie przerobic, zatem klasyczną karteczką zdrowia , pogody ducha , jak tej na zewnątrz nie będzie :wink: , wszelkiej pomyslności od całej Tulinkowej Ekipy dla miauowych przyjaciół ślemy :201461

Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Pt kwi 19, 2019 14:43 Re: Misz-masz-DOKŁADKA kosmetyków 08.04.19 LACTULOSUM DO ODD

Hm.. u mnie Mania miała dwa razy ropień na bródce. Za pierwszym razem wetka obejrzała tylko i stwierdziła, że niby nie wiadomo ale może od skóry. Za drugim razem pojechałam do lecznicy z rtg i wyszło, że to od zęba.
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

[poprzednia][następna]