♡2021♡Naturalne♡ Malinowe soki pasteryzowane oraz syrop

Forum na prywatne aukcje, oferty i ogłoszenia.

Post » Czw kwi 04, 2019 15:05 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Rankiem miska z jedzonkiem była prawie pusta więc cień szansy jest. :201461

……………………………………………

W związku z całym tym zamieszaniem, prawdopodobnie wróci do mnie jedna paczka, więc nie obiecuję ale pewnie będzie do wzięcia taki zestaw:

2 raz przecier 0,5l to chyba cukinia była
1 raz jagody
3 razy konfitura malinowo truskawkowa
=^^= Zapraszam =^^=
♡♡Naturalne SOKI_2021 z malin// bez cukru oraz słodkie i syrop♡
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=27&t=156544
<<

milena88

Od: Pon mar 21, 2011 12:59

Post » Czw kwi 04, 2019 18:18 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Jest Miśka :D ulokowała się w stodole , mi się nie pokazała ale mąż widział jak kukała spod drzwi i zrobił mi foto , co bym uwieżyła . Poleciał z miską pełną jedzenia i wodą do niej :1luvu: :201461
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Pt kwi 05, 2019 6:07 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

to już pewnie zostanie :) żarełko podawane niemal pod pyszczek i koci Romeo zrobią swoje :)
Milenko wzięłabym jeszcze z przetworów mus malinowy - 3 szt, mus/przecier z cukinii - 1 szt, nalewkę malinową - 1 szt i winko jakby jakieś było to też chociaż 1 szt a najlepiej 2 :)
będziesz jeszcze coś dokładać, może jeszcze coś znajdziesz w spiżarni? Bo jeśli nie, to możesz pomału pakować z nożyczkami i naszyjnikiem, a 10 najpóźniej 11 po wypłacie pójdzie przelew :)

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Pt kwi 05, 2019 10:34 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Ogarniemy to. Miśka już polowała , dziś z ptaszka tylko skrzydła zostały. Chowa się po kątach, wykopała sobie prywatne miejsce na tyły , w maliny, gdzie pełno ryjówek. Dzięki za wsparcie. Napiszę pw w wolnej chwili.
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob kwi 13, 2019 13:19 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

milena88 pisze:
milena88 pisze:Zapraszam
po konfiturę z malin z całymi Truskawkami.

Mus Truskawkowy z malinami - do lodów, mniaam :)
soki

ObrazekObrazek

milena88 pisze:
milena88 pisze:Zapraszam. Aktualnie jest:

Mus malinowy ok 25szt 315ml -11zł szt

Mus truskawkowo malinowy 11szt 315ml ,15zł szt//idealny jako polewa do deserów , w tym lodów

Sok koncentrat truskawkowy ok 5szt 315ml . 15zł szt

Sok malinowy koncentrat ok 15szt 315ml .15zł szt
Poza swoimi właściwościami maliny:
Wyborny do wody/herbaty/przemycania lekarstw dzieciom w trudnych przypadkach.

Konfitura malina truskawka 9szt, 15zł szt

Konfitura malinowa z całymi truskawkami 6szt. 15zł szt

Konfitura malinowa mniej słodka 6szt 315ml. 15zł szt

Konfitura malinowa, jasna, mniej gęsta , ok 20szt 315ml (11zł szt)+ 1szt 540ml 15zł //do śniadania //do deserów /naleśników i innych cudaczków.

Zapraszam.

Ewentualne nadania PO 15tym lub na koniec tego miesiąca.
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Sob kwi 13, 2019 16:05 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Tyle zamówień poszło, napisz co zostało. Wiadomo że ewentualną dostawa po świętach. Pozdrawiam

Gosiagosia

Od: Wto kwi 23, 2013 11:47

Post » Nie kwi 14, 2019 9:52 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Co potrzeba?
Soki na bieżąco schodzą, młody sobie przypomniał i niema dnia bez wody z sokiem. Fajny jest , konkretny delikatny sok bez zbędnej ilości cukru, przesycony maliną. W tym roku postaram się zrobić sok w ogóle bez cukru .

W tym tygodniu może dam radę z wysyłką, mam dwie paczki do nadania. Chyba tylko kurier.
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Pon kwi 15, 2019 21:02 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Powiedziałabym, że wege malina :lol:
Obrazek
Soku jest jeszcze przynajmniej 12 słoiczków.

:1luvu: Dostawa, świeżego i pachnącego latem sianka tymotki łąkowej,prezentuje:soki, konfitury i musy.

ObrazekObrazek

Z siana/króliczy czy z pokrzywy robimy naturalny nawóz pod wszystko co rośnie. Każda ziemia potrzebuje siły aby dała plon. Na naturalnym są najsłodsze i aromatyczne owoce. :piwa:

Sok najlepszy do wody, do herbaty owocowej, z czarną będzie smakował jak cytrynka :D

Mnóstwo cennych witamin i właściwości.

Dopadłam mus truskawkowo-malinowy[ ma foto ten jaśniejszy, pycha polewa do lodów :mrgreen: ]

Koteczka Miśka, którą pewnie znacie z bazarku, Wspomnienie supełka , szwa.
ObrazekObrazek
Obrazek

ObrazekObrazek

Słodkości - razem. M&m'sy. Miluś i Miśka.

Obrazek
Obrazek
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Wto kwi 16, 2019 7:32 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

o rany, jakie cudne obrazki :1luvu: kotka już się w pełni zadomowiła, do stodoły to na pewno z własnej nieprzymuszonej woli nie wróci ;) i kocia miłość kwitnie :1luvu:

SabaS

Od: Śro lis 14, 2018 8:58

Post » Wto kwi 16, 2019 7:58 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Właśnie, że ona taki dzikus . Do domu podchodzi ale ucieka. To zdjęcia jeszcze świerze po zdjęciu szwu po sterylce. Teraz siedzi w domu bo oczko nawraca , łzawi . Udało mi się ją złapać na jedzenie do transporterka . To taka małpa , że jak podchodziłam w butach to wiała. Musiałam na boso podejść by zamknąć ją. To nie jest taki łatwy temat jak to pokazują zdjęcia :wink: Ona nigdy nie będzie domowa, nie podejdzie ale wszystko ją ciekawi, wszędzie wlezie. To taki tarzan w kociej wersji, taka kuna' przesmykuje się niczym wąż. A gdzie niema wejścia/wyjścia to sobie same wykopie. Niezmienia to faktu, że razem czują się dobrze, ona ogień -on woda. Blisko, razem. Śpią prawie zawsze razem. :201461 :201461 taki to koci świat :piwa:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Śro kwi 17, 2019 17:19 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Śliwka węgierka już się skończyła.
Ostatnie cztery słoiki zużyłam właśnie do bigosu :mrgreen:
Zarówno połówki jak i mus. Mimo obaw, że za dużo dam, część i tak zjadłam w locie, wyszło super. W tym roku też będą. :D Koniecznie.

Pozdrawiam wszystkich miłośników przetworów domowych.
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Pt kwi 19, 2019 12:19 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

nijak żaden futrzak na zająca albo kurczaka nie dał sie pzrerobic, zatem klasyczną karteczką zdrowia , pogody ducha , jak tej na zewnątrz nie będzie :wink: , wszelkiej pomyslności od całej Tulinkowej Ekipy dla miauowych przyjaciół ślemy :201461

Obrazek

alessandra

Od: Pon maja 07, 2007 13:04

Post » Nie kwi 21, 2019 9:14 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Dziękujemy :201461 :201461 :201461

:201461 My również przesyłamy moc dobrej energii od święta i na co dzień. Aby wszelkie wylane łzy z tęsknoty za tymi , którzy odeszli za TM , dały wam sił by obdarzać miłością , do działania i bycia sobą.

Pozdrawiam świątecznie.

Soki znikają, konfitury też. Gdyby było coś potrzeba, pytajcie.
Synek zapragnął konfitury malinowej 8O wcina aż miło. Ma fazę :a to naturalne? domowe? Najlepsze nasze, domowe. :1luvu:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Czw maja 16, 2019 18:41 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Polecam z całego serducha , jeśli komuś w szafce stoją jeszcze konfitury malinowe
to zróbcie sobie gorący kompot malinowy. Jeden słoik malin zalać 1-2l wody i zagotować , odcedzić i przelać do termosu . Mega.

.............
Dla tych którzy kibicują moim zwierzakom.. wczoraj przy wieczornym mięsku. . Ta czarno biała, półdzika kotka popłoch jak zawsze, zapomniała się na dosłownie 5 min i pozwoliła mi się głaskać, wywalała się bokiem brzuchem do góry. Przez tą chwilę miałam innego kota. Jestem pełna optymizmu to był wspaniały czas.

Z tej okazji mam dla fanów maliniaka mus. :kotek:
Mus 330ml bez pestek. 16zł słoik lub
Mus gęsty bez pestek 330ml 20zł.
Mus truskawkowo malinowy 330ml 16zł.

Fajne niskie słoiczki, urocze nakrętki.
Mus sprawdził się nam na komuni w rodzinie. Do lodów jako ciepły dodatek. Jako upominki.
Edycja tego musu miała być dopiero na koniec tego roku ale mam. Sprawdzony. Kilka słoiczków zostało.

Mus pierwszy jest z całych malin przetarty przez gęste sito . Drugi gęsty tak samo zrobiony z większą zawartością miąższu stąd jego gęstość( nadaje się nawet na kanapkę czy naleśników ale nadal płynny) . Pasteryzowane z dodatkiem cukru do smaku, bo maliny pod wpływem ciepła tracą naturalną słodycz.

Lista dostępnych malinowych słoiczków maleje, muszę policzyć ale czasu brak. Kompot malinowy zawojował w te chłodne majowe. Popijamy całymi dniami z termosu. Pytajcie jak coś. Sok napewno jest.

Jak znajdę chwilę to wpiszę nowość w tytule i na pierwszej stronie.
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

Post » Nie maja 26, 2019 23:02 Re: <eko>Ostatki>Malinowe soki /musy/konfitury///Truskawkowy

Wszystkiego najlepszego mamuśki , czy to kocie czy ludzkie, mama to mama kocha sercem :1luvu:

Polecam wszystkie przetwory na domowe letnie kompoty. :D Czy to malina czy brzoskwinia, wychodzi super, 1 słoiczek na 1,5-2 l wody. pycha. :D Zajrzyjcie co tam w szafkach pozostało i wypróbujcie, na ciepło i zimno. :1luvu:
=^^= Zapraszam =^^=
<<

milena88

[poprzednia][następna]