aga66 pisze:Izuniu te kotki normalnie do Ciebie gadają! Albo uśmiechają! Jutro postaram się cos wpłacić, wieczna bieda te pieniądze....
Taaa.... nawet oczka puszczają.

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
aga66 pisze:Izuniu te kotki normalnie do Ciebie gadają! Albo uśmiechają! Jutro postaram się cos wpłacić, wieczna bieda te pieniądze....
aistionnelle pisze:Jakie cudne chłopaki .I dziewczynyZaraz wpłacam.Napisz tylko gdzie.
aistionnelle pisze:Tak, jestem tu od niedawna.Odpisałam na PW
iza71koty pisze:Kochani mam dosyć pilne zapotrzebowanie na drapaczki.Nie pisze o żadnym standardowym bo o tym to możemy sobie na razie pomarzyć...te co mieliśmy umarły nam śmiercią naturalną.Chodzi o takie zwykłe kartonowe drapaczki w miarę mocne.Te typu fala dobrze sie sprawdzały.Bardzo potrzebuje 3 takich drapaczków.Gdyby Ktoś mógł....byłabym ogromnie wdzięczna.
![]()
![]()
Madie pisze:iza71koty pisze:Kochani mam dosyć pilne zapotrzebowanie na drapaczki.Nie pisze o żadnym standardowym bo o tym to możemy sobie na razie pomarzyć...te co mieliśmy umarły nam śmiercią naturalną.Chodzi o takie zwykłe kartonowe drapaczki w miarę mocne.Te typu fala dobrze sie sprawdzały.Bardzo potrzebuje 3 takich drapaczków.Gdyby Ktoś mógł....byłabym ogromnie wdzięczna.
![]()
![]()
Izo, będę miała trochę większą wypłatę na początku maja. Podeślę drapak sizalowy nowy. Postaram się żeby był to większy słupek.
Jeśli chodzi o opiekę wirtualną, to wolisz stały przelew 50zł na konto czy worek karmy/miesiąc. Dostosuję się.
Marmolada18 pisze:Ooooo, z takich zdjęć to by można wręcz pocztówki robićJeszcze panoramę Szczecina dołożyć w tle
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 192 gości