Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
ewkkrem pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:TS900 do obejrzenia
znowu jakiś szyfr
Trudne sprawy odcinek 900![]()
MaryLux w roli głównej?
Hej, Zuziu i Polusiu, zaglądam do Was![]()
Drops.
MalgWroclaw pisze:Tej ankiety przypadkiem nie wypełnia się anonimowo?
MB&Ofelia pisze:No co, Polusia musiała wyprać sobie skarpetki! Teraz ma takie bielutkie
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:TS900 do obejrzenia
znowu jakiś szyfr
Trudne sprawy odcinek 900![]()
MaryLux w roli głównej?
Hej, Zuziu i Polusiu, zaglądam do Was![]()
Drops.
MaryLux w roli mamy głównej bohaterki
MalgWroclaw pisze:Tej ankiety przypadkiem nie wypełnia się anonimowo?
Moli25 pisze:MalgWroclaw pisze:Tej ankiety przypadkiem nie wypełnia się anonimowo?
Dokładnie.
Za czasów korpo dostawalismy ankiety elektronicznie. Każdy musiał wypełnić siadając przy biurku. Jeśli ktoś nie potrafił zrobić komputerowo kierownik miał obowiązek pomoc.
Przez 12 lat mojej pracy, żadna ankieta nie wpłynęła na poprawę sytuacji. Z miesiąca na miesiąc było tylko gorzej.
A Tobie Ewa niech pogadaja do kieszeni.
Wiem że nie ma ludzi niezastąpionych, ale Ty powinnaś mieć płacone stażowe i za doświadczenie
Szkoda że tego nie doceniają.
Ewa L. pisze:mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Zobaczymy jak wrócę.
Dowiedziałam się , że część osób już nie pracuje , ktoś tam jest nowy tak , że wszystko się zmienia jak w kalejdoskopie.
byle na lepsze
Chciałabym.
MalgWroclaw pisze:Czyli w Twoim przypadku to zupełnie nie jest anonimowa ankieta, a to znaczy, że szkoda czasu na jej wypełnianie.
Moli25 pisze:MalgWroclaw pisze:Tej ankiety przypadkiem nie wypełnia się anonimowo?
Dokładnie.
Za czasów korpo dostawalismy ankiety elektronicznie. Każdy musiał wypełnić siadając przy biurku. Jeśli ktoś nie potrafił zrobić komputerowo kierownik miał obowiązek pomoc.
Przez 12 lat mojej pracy, żadna ankieta nie wpłynęła na poprawę sytuacji. Z miesiąca na miesiąc było tylko gorzej.
Wiem że nie ma ludzi niezastąpionych, ale Ty powinnaś mieć płacone stażowe i za doświadczenie
MalgWroclaw pisze:Moli25 pisze:MalgWroclaw pisze:Tej ankiety przypadkiem nie wypełnia się anonimowo?
Dokładnie.
Staż może się liczyć do pensji, ale nie słyszałam, żeby ktoś płacił za doświadczenie![]()
za doświadczenie można tylko doświadczyć złego od pracodawcy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], Lifter i 73 gości