Ewa L. pisze::201461![]()
mmmmmmmmmrrrrrrrrrrrrrr
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MB&Ofelia pisze:Ciociu MaryLux. Duzia nie przynosi jajków na butkach ino w torebku ze sklepu. I późmniej je amcia.
Ojej... To Duzia jak amcia jajka to ma w się roboczki?![]()
Mała Ciorna Carmen
Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:Po co ma mi dawać ?
Chiko
Chiko. Tabletku albo kropelki są niby dlatemu coby cię roboczki nie łaskotały w brzuś albo w dupinkę. Mię kiedyś dawno roboczek łaskotał w brzuś i go wypawikowałam i Duzia go wypaczała jak se pełzał po podłogu i się okropecznie wystrachała. A późmniej dostałam tabletku i wylazły mię z dupinki insze roboczki ale już nie pełzały.
Ale ja teraz nie mam roboczków to nie wię dlaczemu mię Duzia pokapała tymi śmiordzącymi kropelkami...
Mała Ciorna Carmen
Ale jak to łaskotały ? Ja nie wiem czy miałam robaki, ale pamiętam jak kiedyś pies miał. I pies wypluł jej kłaczka obok buzi Dużej, która usłyszała i się obudziła. I zobaczyła, że ten kłaczek to się ruszaA jak zobaczyła ten kłaczek co się ruszał to taki wrzask podniosła jakby nie wiem co. Armageddon jakiś był czy coś innego.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chiko. Jak się robolek w brzusiu myrda to tak łaskota jakby co coś myrdało w brzusiu. Rozumisz? I jak tak łaskota to się pawikuje i on z pawikię ucieka z brzusia. I w brzusiu już nie łaskota. Ale w dupince mogą łaskotać insze.
Mała Ciorna Carmen
Guzik wiem czy ją łaskotało czy nie. Ale na pewno musiała czuć jak jej się ta glista przemieszczała w żołądku![]()
Duża
ewkkrem pisze:No, co, Lusiu????????? Czekałem rano i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem a to nikt nie przyleciałObiecałaś przylecieć na trawkę i zabrać Kurkę!!!! I co????
Drops.
ewkkrem pisze:TrudnoSiła wyższa. Przylatuj jak pogoda się poprawi.
Drops.
MaryLux pisze:ewkkrem pisze:No, co, Lusiu????????? Czekałem rano i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem a to nikt nie przyleciałObiecałaś przylecieć na trawkę i zabrać Kurkę!!!! I co????
Drops.
I ktoś poniszczył wszystkie kotoloty, buuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu
mir.ka pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:No, co, Lusiu????????? Czekałem rano i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem a to nikt nie przyleciałObiecałaś przylecieć na trawkę i zabrać Kurkę!!!! I co????
Drops.
jak tak mógł zrobić![]()
![]()
![]()
MaryLux pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:ewkkrem pisze:No, co, Lusiu????????? Czekałem rano i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem i czekałem a to nikt nie przyleciałObiecałaś przylecieć na trawkę i zabrać Kurkę!!!! I co????
Drops.
jak tak mógł zrobić![]()
![]()
![]()
To ten gupi wiatr![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Hana i 30 gości