Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Chikita pisze:A ja nie jadłam tabletek ani mi niczym futerka nie zmoczyli.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Mię Duzia tabletków nie daje bo mówi że mię nic nie da rady wtyknąć w pyś bo szypko uciekam.
Mała Ciorna Carmen
Chikita pisze:Po co ma mi dawać ?
Chiko
Chikita pisze:Po co ma mi dawać ?
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:Po co ma mi dawać ?
Chiko
Chiko. Tabletku albo kropelki są niby dlatemu coby cię roboczki nie łaskotały w brzuś albo w dupinkę. Mię kiedyś dawno roboczek łaskotał w brzuś i go wypawikowałam i Duzia go wypaczała jak se pełzał po podłogu i się okropecznie wystrachała. A późmniej dostałam tabletku i wylazły mię z dupinki insze roboczki ale już nie pełzały.
Ale ja teraz nie mam roboczków to nie wię dlaczemu mię Duzia pokapała tymi śmiordzącymi kropelkami...
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Chikita pisze:Po co ma mi dawać ?
Chiko
Chiko. Tabletku albo kropelki są niby dlatemu coby cię roboczki nie łaskotały w brzuś albo w dupinkę. Mię kiedyś dawno roboczek łaskotał w brzuś i go wypawikowałam i Duzia go wypaczała jak se pełzał po podłogu i się okropecznie wystrachała. A późmniej dostałam tabletku i wylazły mię z dupinki insze roboczki ale już nie pełzały.
Ale ja teraz nie mam roboczków to nie wię dlaczemu mię Duzia pokapała tymi śmiordzącymi kropelkami...
Mała Ciorna Carmen
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 25 gości