A co u drugiej pięknotki, Cekinka?

Moderatorzy: Estraven, LimLim, Moderatorzy
Szalony Kot pisze:Asiu, jak pięknie napisane...
kwiryna pisze:O tak. A jeszcze cudowniej, że chłopak zdrów!!!
ASK@ pisze:Sporo ich przybyło. Mam coraz większą pewność, że ktoś z rozmysłem wywala nam koty. Za dużo ich.
Stomachari pisze:ASK@ pisze:Sporo ich przybyło. Mam coraz większą pewność, że ktoś z rozmysłem wywala nam koty. Za dużo ich.
Może tak być. Ale może być też tak jak u mnie: micha cały czas w tym samym miejscu nęci coraz więcej kotów. Czy przekazują sobie informacje umyślnie, czy tylko jedne bacznie obserwują te przychodzące i same się odważają, a może po prostu zapach, jaki zostawiają koty na tej samej ścieżce do żarcia wabi w końcu inne - tak czy owak na próbę przychodzą nowe. Jak im się spodoba zostają, jak nie odchodzą, nie dawszy szansy na złapanie.
Szalony Kot pisze:karetka mnie zgarnela z zapaleniem trzustki. Podobno ciężka sprawa, sęk w tym ze ja się świetnie czujęale parametry trzustkowe mam wywalone w kosmos i na TK tez widać zapalenie. Czekam na wyniki dalszych badań, Basia i malutka Elcia z Tomkiem, a Dorotka w szpitalu z moją Mamą, bo rota do tego...
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 13 gości