To ten sam wet Stomahari.
Dziś za omówienie wyników badań krwi i kupienie Aptus Nutrisal proszek 250g i probiotyk puriny zapłaciłam 48 zł. Za badanie krwi 172 zł (ale kupiłam jeszcze żwirek na zebranie moczu).
Blue, wet mi dziś sprzedał jedno opakowanie tego proszku Aptus, tak się przestraszyłam, że wyniki są złe, że Bilu odwodniony, to kupiłam ten proszek. Jeszcze nawet go nie rozpakowałam, wolałam najpierw Was zapytać, co sądzicie o wynikach.
To jest to, co wet zalecił kupić po analizie wyników badań krwi:

Ten probiotyk wet zalecił mi też podawać po odrobaczeniu w dniu 09.03.2019 r.
Aptus Nutrisal proszek 250g mam podawać Bilowi aż się skończy opakowanie. Wet nie mówił, żebym kupowała więcej.
Blue, Bilowi podaję praktycznie tylko mokre jedzenie, przemycam też w nim trochę wody zawsze. Dlatego dziś mnie tak przestraszyło to, co powiedział wet o tym odwodnieniu.
Odrobaczać Bila raz jeszcze? Był odrobaczany 09.03.2019 r., ale i Blue i wet wspomnieli o pasożytach.
Stomachari, jeszcze siuśków Bila do badań nie zebrałam, wynik badania krwi mam z vetlaboratoria, czyli pewnie tam pójdzie też próbka moczu Bila. Nie zapytałam o to dziś weta, tak się zestresowałam tym co mówił, że zapomniałam zapytać, do jakiego labu wysyłają mocz.
Ta kropka przy fosforze, to wet ją postawił chyba po prostu bezwiednie, jak mi te wyniki tłumaczył. Powiedział, że jonogram nie jest niepokojący.