OKI pisze:Poszło
Dziękuję
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
meg11 pisze:Może za te pieniądze kupić jakiś symboliczny wieniec oczywiście z szarfą że to od miau i jakąś większą lampkę a resztę pieniędzy dla futer,dojazdy- na prozę życia.Chyba nie ma za dużego sensu wywalać pieniędzy na olbrzymi wieniec,który i tak ....Futra będą więcej potrzebowały pomocy.Szczególnie kiedy nie daj bosz zdrowie się posypie.
Poproszę numer konta.meg11 pisze:Może za te pieniądze kupić jakiś symboliczny wieniec oczywiście z szarfą że to od miau i jakąś większą lampkę a resztę pieniędzy dla futer,dojazdy- na prozę życia.Chyba nie ma za dużego sensu wywalać pieniędzy na olbrzymi wieniec,który i tak ....Futra będą więcej potrzebowały pomocy.Szczególnie kiedy nie daj bosz zdrowie się posypie.
Baltimoore pisze:Ewentualnie awaryjny dom dla dwóch białaczkowców (rozmawiałam że są dwa dwupaki FELV +) byłby w Otwocku, do weryfikacji przez kogoś- czy ASK@ czy gusiek1.
Niestety nie nam nazwiska pani, tylko telefon (numer wysłałam Dorci), rozmawiałam z tą panią dzisiaj, byłaby chętna pomóc z uwagi na sytuację- jako dom tymczasowy, a gdyby koty dogadały się z jej kotami, to jako dom stały. Tylko trochę byłoby ciasno.
dorcia44 pisze:4 koty białaczkowe mają już zapewniony wspólny dom.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, Google [Bot], kasiek1510 i 56 gości