, dzisiaj zmiana pokojów i kuwet, żeby poznały swoje zapachy.
 , dzisiaj zmiana pokojów i kuwet, żeby poznały swoje zapachy.
 kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamyKoki-99 pisze:Norweska Leśna Panga

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamy a rozpierdziel zrobi na pewno
 a rozpierdziel zrobi na pewno  
ametyst55 pisze:Rybcia zjadła już przy Pani posiłek, dzisiaj zmiana pokojów i kuwet, żeby poznały swoje zapachy.

kwiryna pisze:Ametyst, pokaż foty z nowego domku

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamy Ludzie to jednak mają talent do wybierania beznadziejnych imion...
 Ludzie to jednak mają talent do wybierania beznadziejnych imion...Bastet pisze:Rety... Panga..Ludzie to jednak mają talent do wybierania beznadziejnych imion...
Oczywiście - oby była zdrowa i szczęśliwa.
 a to, że nie wszystkim się podoba no cóż ...
   a to, że nie wszystkim się podoba no cóż ...

kiedyś się spotkamy
 kiedyś się spotkamy Nie w moim guście zupełnie..
 Nie w moim guście zupełnie..ametyst55 pisze:Państwo zmienili imię - poprzedni kotek , który odszedł był Mintaj więc Matyldzia dostała imię Panga
 fajne. Choć ona raczej jakiego leśnego stwora przypomina. Ale co komu pasuje
 fajne. Choć ona raczej jakiego leśnego stwora przypomina. Ale co komu pasuje  
Bastet pisze:Ano nie wiem.. Matylda jest wyjątkowa z tą swoją urodą. Zawsze się nią zachwycam, jak widzę. A tu taka rybka..Nie w moim guście zupełnie..
 Nasza miała na imię Kropka, ale mnie zafascynował jej nosek pokryty "brudną" plamką sierści, więc zanim do nas przybyła miała już imię Kreska
 Nasza miała na imię Kropka, ale mnie zafascynował jej nosek pokryty "brudną" plamką sierści, więc zanim do nas przybyła miała już imię Kreska   A że "w trakcie użytkowania" wyszła z niej diablica, no to teraz świetnie reaguje również na imię Demolka
 A że "w trakcie użytkowania" wyszła z niej diablica, no to teraz świetnie reaguje również na imię Demolka  
 I można skrócić na Tili, a koty ponoć bardziej reagują na dwusylabowe imiona zakończone na "i".
 I można skrócić na Tili, a koty ponoć bardziej reagują na dwusylabowe imiona zakończone na "i".Koki-99 pisze:Z "rybnych" imion bardziej mi się podoba TilapiaI można skrócić na Tili, a koty ponoć bardziej reagują na dwusylabowe imiona zakończone na "i".
 ). I  o dziwo zaczęła na to zawołanie reagować i latać za nim. Wyszło na to,że sama wybrała sobie imię i stała się Kluską
). I  o dziwo zaczęła na to zawołanie reagować i latać za nim. Wyszło na to,że sama wybrała sobie imię i stała się Kluską    Mnie odpowiada, gdy imię zwierzęcia mówi coś o nim, o jego cesze charakteru lub wyglądu. Ale Tilapia miło brzmi I np dla kota, którego znalazło się w deszczu odpowiednio by mi się kojarzyło
  Mnie odpowiada, gdy imię zwierzęcia mówi coś o nim, o jego cesze charakteru lub wyglądu. Ale Tilapia miło brzmi I np dla kota, którego znalazło się w deszczu odpowiednio by mi się kojarzyło 
Atta pisze:Wyszło na to,że sama wybrała sobie imię i stała się KluskąMnie odpowiada, gdy imię zwierzęcia mówi coś o nim, o jego cesze charakteru lub wyglądu.
 I Kuki ( psica ), bo biszkoptowa. Inna rzecz, ze wszystkie miały trafić na chwilę, a imiona były tymczasowe. I tak, jak tymczaski stały sie domownikami, tak imiona zostały na stałe.
 I Kuki ( psica ), bo biszkoptowa. Inna rzecz, ze wszystkie miały trafić na chwilę, a imiona były tymczasowe. I tak, jak tymczaski stały sie domownikami, tak imiona zostały na stałe. 
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 4 gości