Uf
Moderator: Estraven
Potraktował mnie jak powietrze, gadać nie chciał, prosto do misek i jadł, jadł, jadł, a ja otwierałam kolejne. Może to, a może tamto, a może w innej misce, głaszczę, a on nic. Je i je! I tak lata od pokoju do kuchni w jedną i drugą stronę jakby trzy dni nic nie jadł. Dobrze wygląda, cały śliczny, ale bardzo, bardzo zajęty. Jak już wyczyścił wszystkie miski powiedział, że wychodzi, to mu natychmiast otworzyłam drzwi, żeby nie myślał, że zostaje w więzieniu 
Najważniejsze, że Brat wrócił i cały jest śliczny
czitka pisze:=Wiecie co robi Mama?
Przychodzi albo się wysikać, albo zjeść, czasem wyspać w nocy. Ostatnio tłucze się po całym mieszkaniu z zabawkami w zębach. Taka puchatka i robi taki łomot![]()
Oczywiście dotknąć się nie da, dziki dzik jest najprawdziwszy.

Gutek pisze:Kamień z serca, że Ojciec/Wuj Syna wrócił do domu
czitka pisze:=Wiecie co robi Mama?
Przychodzi albo się wysikać, albo zjeść, czasem wyspać w nocy. Ostatnio tłucze się po całym mieszkaniu z zabawkami w zębach. Taka puchatka i robi taki łomot![]()
Oczywiście dotknąć się nie da, dziki dzik jest najprawdziwszy.
A jaki łowny 

Wojtek pisze:Obiś (brat Brata) wracał do domu zawsze o tej samej godzinie. Nie pamiętam, o 22 czy o 23?

czitka pisze:No to mam kolejnego kocura z zegarkiemWczoraj-22.10, dzisiaj dokładnie 22.10
![]()
Pierwszy Mić wychodził zawsze o 16.25, dzień w dzień gnał na zebranie kotów koło transformatora.
Jeżeli jutro Brat powtórzy przyjście na kolację o 22.10 to...to ja nie wiem co myśleć. To nie jest kot, to jakaś nieziemska istotaDzisiaj wpadł na schab mielony, zjadł dokładnie 25 dkg. i nie powiedział nawet dziękuję, a to schab sponsorowany, mówiłam mu! I nic, poszedł sobie.
Balbisia usiłuje pyskować do Pasia i tak się cała skupia, żeby zrobić do Pasia khhhhh...A on podchodzi bliżej, siada przed nią, popatrzy, pomyśli bo Paś zanim cokolwiek zrobi to myśli, a następnie ziewa jej w twarz. No zobacz, zobacz, że jestem najłagodniejszym kotem na świecie!Bo Paś jest balsamiczny. Absolutnie wyjątkowy. Samo ciepło i dobro.
Idziemy spać, był w sumie spokojny dzień.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider] i 13 gości