Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
Myszolandia pisze:WItajcie Kochane![]()
![]()
![]()
Dziękujemy za wszystkie piękne życzonka noworoczne.
Jak niektórzy z Was już wiedzą,ten rok nie zaczął się dobrze.
Zmarła moja teściowa.
Psychicznie jakoś wstajemy,gorzej jeszcze z moim J ale mam nadzieję,że się jakoś wyprostuje
Gosiagosia pisze:
Sylwus z odejściem zawsze jest trudno się pogodzić, trzeba czasu. Jednak nigdy nie zapomnimy naszych bliskich, zawsze pozostaną w naszych sercach.
Mocno przytulam.
klaudiafj pisze:Widzę, że mamy podobny - alergiczny - problem. U Ciebie oczywiście można się nauczyć polskiego"Czochrać" zapamiętam
Obecnie moje trzy się czochrają, choć umiarkowanie. W kuwetach idealnie. I też nie wierzę, że to przez mokre, uważam, że przez suche. ale wiesz co? Nie daj sobie wmówić, że kotma być na suchym. Kot, który ma problemy z kryształami na suchym może sobie zaszkodzić. Dzięki jedzeniu mokrego wypłukuje pęcherz. Moja Marysia pozbyła się wszystkich kryształów w końcu po paru latach dzięki karmie mokrej i mięsie, a suche mamy wydzielone na rano i wieczór. Nie tak, że bez umiaru jedzą suche.
Zdrowia dla Mysi![]()
![]()
MaryLux pisze:![]()
![]()
kussad pisze:Życzę wszystkiego najlepszego, dużo zdrowia, spokoju, szczęścia i spełnienia marzeń w nadchodzącym Nowym Roku!
Za Mysię![]()
![]()
Kotina pisze:
Kotina pisze:
Oby ten nowy rok obfitował w same dobre niespodzianki
mag828 pisze:daaaaawno nas tu nie było
MaryLux pisze:![]()
![]()
mir.ka pisze:![]()
Myszolandia pisze:mag828 pisze:daaaaawno nas tu nie było
jesooo ,który to dzisiaj ? musze zaznaczyć w kalendarzu tę datę ,kiedy posta zobaczyłam
WItajnie moje kochane![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:Myszolandia pisze:mag828 pisze:daaaaawno nas tu nie było
jesooo ,który to dzisiaj ? musze zaznaczyć w kalendarzu tę datę ,kiedy posta zobaczyłam
WItajnie moje kochane![]()
![]()
![]()
zapisuj kochana![]()
Czociu
to piszem ja Mati
ta moja czuowieka czodźennie mje żabiora do recznicy, are ja to nawet lubjam, tam som fajne panie rekalki
lizam ci epka i mrukam do uszka
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 63 gości