Atta pisze:Olera, czasem trudno przewlec przez igłę takiego grubasa, a tu proszzz.. taśmę klejąca możńa wykorzystać!
kocka pisze:te różyki to jak dla mnie
alessandra pisze:kocka pisze:te różyki to jak dla mnie
powaga?![]()
a ja całe życie myślałam,że zielony![]()
będzie, będzie coś na pewno, dokończę tylko wielkie dzieło , które robię na próbę, bo włóczka mi nie znana, dostałam w prezencie , coby mi kolana nie marzły jak dziergam
baaardzo miła, pluszowa, ale poliester czyli pranie tylko na zimno, w pralce , muszę najpierw spróbować z tym praniem, póki co na pewno jest niesamowicie ciepły i miły w dotyku
![]()

Będą wyprawki dla dt 
Amarant? Cyklamen? słyszałam też o magencie. I to chyba moher. Ładnie będzie w nim czarnym kotkom i buraskom kocka pisze:te różyki to jak dla mnie
Położyłam posłanko na fotelu na chwilę (miało być do wyścielenia pudełka na szafie) i natychmiast umościła się na nim Calineczka. Tak jej się podobało, że spędziła tam pół nocy. A następną noc w tym samym miejscu spędził Kitek. Nie mam wyjścia, muszę to posłanko zostawić na fotelu, teraz właśnie Calineczka na nim siedzi. Drugie posłanko wyłożyłam w nowym pudełku na zamrażarce i już po pół godzinie Kitek tam leżał
Czekam z niecierpliwością na drugą przesyłkę
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 0 gości