Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Zawsze wiesz jak sprowadzić do podłożaWiem przecież, że będzie wisieć więcej kotów, dlatego Tosia jest taka mała
mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Zawsze wiesz jak sprowadzić do podłożaWiem przecież, że będzie wisieć więcej kotów, dlatego Tosia jest taka mała
i nie mogę się zdecydować co do zdjęć kotów, chyba mam ich za duzo
ametyst55 pisze:Super ściana![]()
Ja wysiewam kotom trawkę (owies świąteczny) w zimie, jedzą go jak krówki
klaudiafj pisze:mir.ka pisze:klaudiafj pisze:Zawsze wiesz jak sprowadzić do podłożaWiem przecież, że będzie wisieć więcej kotów, dlatego Tosia jest taka mała
i nie mogę się zdecydować co do zdjęć kotów, chyba mam ich za duzo
Więc z mojej strony mogę Ci polecić takie rozwiązanie, jedyne dobre w tej sytuacji, rzeknę skromnie![]()
Zdjęć nie wybiera się na komputerze. Trzeba mieć wydruki. Usiąść na spokojnie i zacząć je układać na podłodze. Wtedy bardzo szybko okazuje się czy zdjęcie jest TO czy jednak to nie to zdjęcie. Łatwiej też w taki sposób rozplanować galerie, która zawiśnie na ścianie.
Powinnaś wydrukować sobie wszystkie zdjęcia. Koszt niewielki. Czego nie użyjesz do ściany to schowasz do albumu. Zawsze to lepsze niż galeria w komputerze.
Mogę Cię wyręczyć w tym. Wyślij mi wszystkie zdjęcia. Przygotuje je do druku, wyślę do labu i odeślę Ci pocztą
mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Super ściana![]()
kupowałam różne rodzaje trawy i jakoś żadna kotom nie przypadła do gustu, musimy poczekać aż się ciepło zrobi i odrośnie ta co koty maja w ogródku
mag828 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Super ściana![]()
kupowałam różne rodzaje trawy i jakoś żadna kotom nie przypadła do gustu, musimy poczekać aż się ciepło zrobi i odrośnie ta co koty maja w ogródku
ja zwykle owies sadzę, Mati go uwieeelbia, szczególnie wyrywać z korzeniami
mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Super ściana![]()
i rozrzucać po domu?
klaudiafj pisze:Ja też nie będę ich drukować na mojej drukarce, bo to nie efektowne. Wyślę je do profesjonalego fotolabu. Jednak jak tak będziesz wybierać to nie wybierzesz ich wcale
Zrób ostre cięcie bez zastanawiania się. Skopiuj te wszystkie zdjęcia do jednego folderu - to ważne. Bez podfolderów poszczególnych kotów. Wszystko do jednego wora po prostu. W tym folderze utwórz dwa foldery dodatkowe. Na tym etapie masz w jednym miejscu wszystkie zdjęcia i dwa foldery. I ważne, żeby to były kopie. Te foldery nazwij "do druku" i "reszta". I tak widząc te zdjęcia sortuj przerzucając je do jednego z dwóch folderów. W ten sposób szybko posortujesz
mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Super ściana![]()
i rozrzucać po domu?
właśnie tak! skąd wiedziałaś?
super jest też wykopywanie go i rozwalanie ziemi naokoło
ostatecznie zjeść cośtam można też...
klaudiafj pisze:A dlatego to ma być kopia, bo potem można usunąć ten dodatkowy folder z 30 gb
mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:
i rozrzucać po domu?
właśnie tak! skąd wiedziałaś?
super jest też wykopywanie go i rozwalanie ziemi naokoło
ostatecznie zjeść cośtam można też...
bo to najlepsza kocia zabawa
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 15 gości