mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:Dzień dobry!
Bardzo dawno nas nie było, więc witamy się spowrotem
Dziś w Łodzi podobne śnieżne widoki
Witaj bardzo dawno nie widziana![]()
![]()
![]()
Czy to juz powrót na dłuzej ?
życie pokaże... ale chciałabym na dłużej

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:Dzień dobry!
Bardzo dawno nas nie było, więc witamy się spowrotem
Dziś w Łodzi podobne śnieżne widoki
Witaj bardzo dawno nie widziana![]()
![]()
![]()
Czy to juz powrót na dłuzej ?
życie pokaże... ale chciałabym na dłużej
mir.ka pisze:Znowu byłam niedobra dla zwierzaków i zostawiłam je na pół dnia, bo miałam szkolenie. Piesio podobno piszczał pod drzwiami, bo poszła gdzieś niedobra i pieska nie zabrałaA jakie szaleństwo było jak wróciłam , nie wiedziałam kogo pierwszego głaskać
![]()
![]()
![]()
![]()
mag828 pisze:mir.ka pisze:Znowu byłam niedobra dla zwierzaków i zostawiłam je na pół dnia, bo miałam szkolenie. Piesio podobno piszczał pod drzwiami, bo poszła gdzieś niedobra i pieska nie zabrałaA jakie szaleństwo było jak wróciłam , nie wiedziałam kogo pierwszego głaskać
![]()
![]()
![]()
![]()
powinnaś położyć się na podłodze i dać się przytulić i wejść na siebie wszystkim
mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:Znowu byłam niedobra dla zwierzaków i zostawiłam je na pół dnia, bo miałam szkolenie. Piesio podobno piszczał pod drzwiami, bo poszła gdzieś niedobra i pieska nie zabrałaA jakie szaleństwo było jak wróciłam , nie wiedziałam kogo pierwszego głaskać
![]()
![]()
![]()
![]()
powinnaś położyć się na podłodze i dać się przytulić i wejść na siebie wszystkim
jeszcze zanim się rozebrałam?![]()
nie wiem czy kotom udałoby się do mnie dopchać bo piesio by rozgonił, a tak to ja decydowałam o głaskach
mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:Znowu byłam niedobra dla zwierzaków i zostawiłam je na pół dnia, bo miałam szkolenie. Piesio podobno piszczał pod drzwiami, bo poszła gdzieś niedobra i pieska nie zabrałaA jakie szaleństwo było jak wróciłam , nie wiedziałam kogo pierwszego głaskać
![]()
![]()
![]()
![]()
nie wiem czy kotom udałoby się do mnie dopchać bo piesio by rozgonił, a tak to ja decydowałam o głaskach
mogłaś się rozebrać przed wejściem![]()
ale w sumie racja, lepiej żebyś to TY decydowała![]()
mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:
no wiesz na zewnątrz jest lekki mróz
mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:mir.ka pisze:mag828 pisze:
no wiesz na zewnątrz jest lekki mróz
jak lekki to mogłąś się rozebrać
alessandra pisze::strach:
mir.ka pisze:alessandra pisze::strach:
alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze::strach:
co sie dziwisz,że stracham sie na zimno wyjść , a i Ty nie pamietam abys do morsów sie zapisała![]()
hutek pisze:Jestem
mir.ka pisze:alessandra pisze:mir.ka pisze:alessandra pisze::strach:
co sie dziwisz,że stracham sie na zimno wyjść , a i Ty nie pamietam abys do morsów sie zapisała![]()
ale ja taka dziwna jestem ,że lekki mróz lubię, nieraz wychodzę przed dom bez kurtki , że by dać jeść ptakom i zdecydowanie wolę zimę od lata
Użytkownicy przeglądający ten dział: misiulka i 24 gości