Gabapentyny nie znam, zapytam. Ale czy po niej kot nie zachowuje się jak naćpany? Bungo tak zareagował na mirtro i dlatego przerzuciłam się na peritol.
Moderator: Estraven

Bungo pisze:Zuza, jesteś niezawodna
Gabapentyny nie znam, zapytam. Ale czy po niej kot nie zachowuje się jak naćpany? Bungo tak zareagował na mirtro i dlatego przerzuciłam się na peritol.
czuszka pisze:tak, może to IBD. ciągle czekam na wyniki.
Ja leczę jednak w innej przychodni, tam gdzie maja tez jedyne w Polsce leczenie radioterapią zwierzaków.
Lekarka mówi ze nawet jesli to cięzkie IBD to leczenie wg niej takie samo.

Poza tym utył i waży 5,8 kg. Osłuchowo i palpacyjnie - idealnie, krew będziemy badać później.
 Poza tym utył i waży 5,8 kg. Osłuchowo i palpacyjnie - idealnie, krew będziemy badać później. ) przez dwa tygodnie. Eksperymentalnie odstawiłam amylactiv i biegunki trzeci dzień nie ma. Wetka twierdzi, że ten lek nie mógł spowodować biegunki i że raczej była to ryba, którą w końcu nauczył się trawić. Mam obserwować i jakby co dawać znać.
 ) przez dwa tygodnie. Eksperymentalnie odstawiłam amylactiv i biegunki trzeci dzień nie ma. Wetka twierdzi, że ten lek nie mógł spowodować biegunki i że raczej była to ryba, którą w końcu nauczył się trawić. Mam obserwować i jakby co dawać znać.

Kot. Nie dla idiotów!
  Kot. Nie dla idiotów! 

Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], kasia.winna, Paula05 i 80 gości