MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.
zwolnienie dyscyplinarne
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.
zwolnienie dyscyplinarne
MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.
zwolnienie dyscyplinarne
Nic im z tego nie przyjdzie, a kobieta będzie mieć wyłącznie problemy. Nikt tam jej dobrze nie zna, to mogło się zdarzyć, bo każdemu może się coś zdarzyć. Niech znajdzie inną pracę i spokojnie pracuje. Jestem za tym, aczkolwiek wpływu nie mam.
Ewa L. pisze:MalgWroclaw pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.
zwolnienie dyscyplinarne
Nic im z tego nie przyjdzie, a kobieta będzie mieć wyłącznie problemy. Nikt tam jej dobrze nie zna, to mogło się zdarzyć, bo każdemu może się coś zdarzyć. Niech znajdzie inną pracę i spokojnie pracuje. Jestem za tym, aczkolwiek wpływu nie mam.
Ona już jest jednym wielkim problemem.
Jeśli tak podchodzi do każdej pracy to współczuję jej i pracodawcom.
Jeśli wchodzi się do jakiegokolwiek zespołu to należy dostosować się do niego a nie oczekiwać , że wszyscy dostosują się do jednostki a ona uważała , że to my powinniśmy dostosować się do niej.
MalgWroclaw pisze:U nas 12
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 28 gości