Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 46

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 31, 2019 23:31 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.

zwolnienie dyscyplinarne

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Czw sty 31, 2019 23:38 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MaryLux pisze:
MalgWroclaw pisze:No i co mieliby zrobić, karę kazać płacić? Bez sensu. Szkoda czasu i energii.

zwolnienie dyscyplinarne

Nic im z tego nie przyjdzie, a kobieta będzie mieć wyłącznie problemy. Nikt tam jej dobrze nie zna, to mogło się zdarzyć, bo każdemu może się coś zdarzyć. Niech znajdzie inną pracę i spokojnie pracuje. Jestem za tym, aczkolwiek wpływu nie mam.
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Pt lut 01, 2019 11:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:
MaryLux pisze:

zwolnienie dyscyplinarne

Nic im z tego nie przyjdzie, a kobieta będzie mieć wyłącznie problemy. Nikt tam jej dobrze nie zna, to mogło się zdarzyć, bo każdemu może się coś zdarzyć. Niech znajdzie inną pracę i spokojnie pracuje. Jestem za tym, aczkolwiek wpływu nie mam.

Ona już jest jednym wielkim problemem.
Jeśli tak podchodzi do każdej pracy to współczuję jej i pracodawcom.
Jeśli wchodzi się do jakiegokolwiek zespołu to należy dostosować się do niego a nie oczekiwać , że wszyscy dostosują się do jednostki a ona uważała , że to my powinniśmy dostosować się do niej.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt lut 01, 2019 12:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ale się dzisiaj zrobiłam na szaro.
Nastawiłam wieczorem prane tak by wczesnym rankiem się włączyło a jak wstanę było gotowe do powieszenia. Wstałam rano , dałam dziewczynkom jeść, powiesiłam pranie i spojrzawszy na zegarek ( była 8.55 ) poszłam pod prysznic. Wychodzę z pod tego prysznica , patrzę na zegarek a tam 11.00 8O 8O 8O
Nie możliwe żebym 2 godz. spędziła pod prysznicem. Okazało się , że ślepota zamiast zobaczyć 10,45 zobaczyłam 8,55 - pomyliły mi się wskazówki.No i zamiast iść wcześniej do mamy siedzę uziemiona w domu bo z wilgotnymi kłakami i zaraz po prysznicu nie wyjdę na mróz a jest u nas -4*C.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 01, 2019 17:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MalgWroclaw pisze:
MaryLux pisze:

zwolnienie dyscyplinarne

Ona już jest jednym wielkim problemem.
Jeśli tak podchodzi do każdej pracy to współczuję jej i pracodawcom.
Jeśli wchodzi się do jakiegokolwiek zespołu to należy dostosować się do niego a nie oczekiwać , że wszyscy dostosują się do jednostki a ona uważała , że to my powinniśmy dostosować się do niej.

Sytuacja ode mnie z firmy.
Rozumiem różne są sytuacje, różni ludzie problemy. Ale bądź człowiekiem i zachowuj się dobrze w stosunku do pracodawcy.

Zatrudniono Panią na umowe o pracę. Przepracowala miesiąc bez kilku dni, dostała wypłatę i już się w pracy nie pojawiła. Dzwoniła że będzie będzie, już przyjdzie, że ma problemy, ale zależy jej na pracy, że praca super że załoga fajna. Już mija 3 tydzień jak jej nie ma. Koleżanka z pracy poszła do niej i ta mówi że już wróci. Ze miała problemy.
Do dziś nie wróciła.
Dyscyplinarne zwolnienie z porzuceniem pracy.

Jak ludzie tak podchodzą to uważam że tak trzeba z pracownikiem
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt lut 01, 2019 22:44 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Problemy problemami ale też jesteśmy ludźmi. W niemal każdej sytuacji da się dogadać tylko trzeba chcieć.
Dziwnym jest to , że na zastępcę kierownika potrafiła puchę drzeć zarzucając tamtej , że ma aspiracje na menadzera i grożąc jej , że ona też ma nad sobą zwierzchnika a do głównej kierowniczki udawała jaka to ona zmęczona jest emocjonalnie bo to pierwszy jej dzień i ona się nie spodziewała i srata, tata i potok łez.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt lut 01, 2019 22:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zaczął się luty całkiem fajnie bo wolnym dniem ale od jutra kierat. Jutro mam zmianę od 11 do 22 i cały miesiąc nie zapowiada się lepiej. Na szczęście jest krótki to mam nadzieję , że szybko minie.
Idę spać bo jutro będzie dłuuuuugi dzień.
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 02, 2019 13:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewciu, oby dzień minął szybko i bezstresowo :ok: :ok:

U nas dzisiaj mży, dzień szarobury, na dłuższy spacerek nie da się wyjść. Ale chociaż chałupkę ogarnęłam.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Sob lut 02, 2019 13:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

a u nas 15-20 stopni na plusie 8O 8O 8O 8O 8O
czy to na pewno połowa zimy? :roll:
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 02, 2019 13:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

U nas 10 *C
Obrazek

Ewa L.

Post » Sob lut 02, 2019 14:04 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

U nas 12
Obrazek
Obrazek

MalgWroclaw

Od: Czw paź 15, 2009 17:39

Post » Sob lut 02, 2019 14:41 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:U nas 12

u nas teraz też tyle :)
jest ciepło i nie ma wiatru, ale jest pełno błota :(
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Sob lut 02, 2019 16:09 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Aż poszłam sprawdzić - u nas też 10 (to samo miasto co Ewci :D ). Ale od poniedziałku ma się znowu ochłodzić i zima wróci, niestety :(
Nasz wątek:
viewtopic.php?f=46&t=220448
Wątek kotów Joli Dworcowej:
viewtopic.php?f=1&t=191624
Kącik Muzyczny
viewtopic.php?f=8&t=190784
Zjawiska niewytłumaczalne, opowieści o duchach i nie tylko
viewtopic.php?f=8&t=194190

jolabuk5

Od: Nie paź 16, 2005 14:56

[poprzednia][następna]