Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Witam w klubie z tą głową.
Polecam tabsa (chociaz ja juz 3 wtłoczyłam w siebie) i kocyk - u mnie elektryczny.
Nic więcej dzis nie mam zamiaru robić.
Odmóżdzam się przed Tv.
Ewa L. pisze:Dostałam maila z ofertą zoo+ i przeczytałam takie coś :
Kochany Miłośniku Zwierząt,
chcemy poinformować Cię, że niedługo produkty marek Acana i Orijen nie będą już dostępne w naszym sklepie. Aby pomóc naszym Klientom w doborze alternatywnych produktów, polecamy poniższe bezzbożowe marki premium:
Purizon (sucha karma dla psa i kota): 70% wybranych składników pochodzenia zwierzęcego, 30% owoców, warzyw i ziół oraz 0% zbóż
Wolf of Wilderness (sucha i mokra karma dla psa oraz przysmaki): skład karm inspirowany jest naturalnym sposobem żywienia się dziko żyjących wilków
Wild Freedom (sucha i mokra karma dla kota): bazuje na pierwotnych nawykach żywieniowych i podąża za pierwotnym głosem natury. Bez zbóż, z wysokim udziałem mięsa
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dostałam maila z ofertą zoo+ i przeczytałam takie coś :
chcemy poinformować Cię, że niedługo produkty marek Acana i Orijen nie będą już dostępne w naszym sklepie. Aby pomóc naszym Klientom w doborze alternatywnych produktów, polecamy poniższe bezzbożowe marki premium:
Purizon (sucha karma dla psa i kota): 70% wybranych składników pochodzenia zwierzęcego, 30% owoców, warzyw i ziół oraz 0% zbóż
Wolf of Wilderness (sucha i mokra karma dla psa oraz przysmaki): skład karm inspirowany jest naturalnym sposobem żywienia się dziko żyjących wilków
Wild Freedom (sucha i mokra karma dla kota): bazuje na pierwotnych nawykach żywieniowych i podąża za pierwotnym głosem natury. Bez zbóż, z wysokim udziałem mięsa
Orijena od jakiegoś czasu i tak ciężko było kupić. A szkoda bo karma z dobrym składem.
Ale rozbawiło mnie: "skład karm inspirowany naturalnym sposobem żywienia się dziko żyjących wilków". Jak kupię moim pannicom to zaczną wyć do księżyca?![]()
Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dostałam maila z ofertą zoo+ i przeczytałam takie coś :
Orijena od jakiegoś czasu i tak ciężko było kupić. A szkoda bo karma z dobrym składem.
Ale rozbawiło mnie: "skład karm inspirowany naturalnym sposobem żywienia się dziko żyjących wilków". Jak kupię moim pannicom to zaczną wyć do księżyca?![]()
Ale to dotyczylo psów. Wilki psy to rodzina.
Atta pisze:Jak zawsze jestem w tyle, ale opis sytuacji z pierwszego dnia szanownej pani z 20 letnim stażem w handlu od razu powalił mnie na kolanaDla mnie, jako jedynie czytającej o przebiegu jest olernie zabawnie, ale gdybym była tam, na miejscu, to pewnie walczyłabym z przemożną chęciom podduszenia krzykaczki
Tak klienci, jak sami członkowie zespołu potrafią dostarczyć atrakcji. Czasem na prawdę nie wiadomo, czy śmiać się, czy płakać razem z nimi
MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:MB&Ofelia pisze:Ewa L. pisze:Dostałam maila z ofertą zoo+ i przeczytałam takie coś :
Ale to dotyczylo psów. Wilki psy to rodzina.
Aha! Myślałam że to karma dla kotów
Ewa L. pisze:Wstałam z pół godz. temu i czuję się zakręcona. Nie wiem czy jestem wyspana czy nie wiem tylko , że ciupie mnie głowa. Byłam na poczcie i odebrałam list. To odpis z ksiąg wieczystych przyszedł. Weszłam też do apteki po leki bo miałam receptę do wykupienia.
DPD też napisało , że będzie między 14.30 a 15. 30 więc czekam.
Dowiedziałam się dzisiaj , że nasza nowa niestabilna emocjonalnie koleżanka już z nami nie pracuje. Nie przyszła wczoraj do pracy i pół dnia nie odbierała nawet telefonów. Dopiero po południu raczyła odebrać i wykrzyczała , że ona tu więcej nie przyjdzie bo ona z niektórymi osobami to nie będzie pracować i się rozłączyła. Przepracowała w sumie dwa dni i przyznam , że nie wiem jak firma rozwiązuje takie sytuacje bo podpisała z nią umowę na okres próbny na 3 miesiące.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 35 gości