Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ciężko za nimi trafić. Mają pełną szafkę jedzonka a chciałyby nie wiadomo co.
Wyślę im Lusię. Oduczy je kaprysów
PixieDixie pisze:U mnie tez kapryszą. A teraz jak Pixior je to gastro to już w ogóle.
AgaS1987 pisze:U mnie tak samo kaprysza okropecznie. Siedza nad pelna swieza miska i miaucza prosto w oczy ze umieraja z glodu.
AgaS1987 pisze:U mnie tak samo kaprysza okropecznie. Siedza nad pelna swieza miska i miaucza prosto w oczy ze umieraja z glodu.
Moli25 pisze:AgaS1987 pisze:U mnie tak samo kaprysza okropecznie. Siedza nad pelna swieza miska i miaucza prosto w oczy ze umieraja z glodu.
Najgorsze jak się z głodu przewracaja.![]()
Fuks udawacz
jolabuk5 pisze:Moje też tak mają - fochy przy jedzeniu to dla nich norma. A jak piszesz o Zuzi to jakbym o Sabci czytała
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewa L. pisze:Ciężko za nimi trafić. Mają pełną szafkę jedzonka a chciałyby nie wiadomo co.
Wyślę im Lusię. Oduczy je kaprysów
Bardzo chętnie.
MB&Ofelia pisze:No to moja Carmen jest wyjątkowa. Nie wybrzydza. Pod warunkiem że w misce jest barf.
Ofelia by wybrzydzała, gdybym jej pozwoliła. Ale jak chodzi o jedzenie to twarda jestem - nie ma żadnych smaczków i puszeczek jeżeli posiłek właściwy (czyli barf) nie skonsumowany.
Użytkownicy przeglądający ten dział: zuza i 170 gości