Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
PixieDixie pisze:Dziekujemy![]()
Jestesmy po konsultacji.Po analizie zachowania kota, dyskusji i calym ogladzie sytuacji - idziemy w kierunku alergii pokarmowej. Tym bardziej ze było juz ładnie, a wróciło się po kilku chrupkach purizona. Zobaczymy co bedzie. Dajemy z wetem Pixiorowi jeszcze ciut czasu.
O widzisz bo my to oryginalne jesteśmyI fajne laski
![]()
Jaśka - kurcze dawno tego zdrobnienia nie słyszałam... od baardzo baaardzo dawna.
Przyznam wam ze mam uczulenie na JaneczkaDzisas nienawidze:D
Ale Janka, Janina, nawet Janinka daja rade ale Janeczka to ... jakoś tak nie wiem.
Często na mnie Asia, Joasia mówiono. Takie imie kurcze z kosmosu. Chociaż wraca, jest teraz chyba bardziej popularne niż za mojego rocznika
PixieDixie pisze:O widzisz jak uparta to cos chyba ma zwiazek z imieniemBo ja tez bywam uparta... czasami
klaudiafj pisze:Ale ciut czasu nie wyklucza tego, żeby od razu zaprzestać podawania pasty na kłaczki i przejść na dużo lepsze masłoJuż sama ta zmiana prosta może przynieść dużo dobrego
Ja nie lubię mojego imienia.
PixieDixie pisze:Dziekujemy![]()
Jestesmy po konsultacji.Po analizie zachowania kota, dyskusji i calym ogladzie sytuacji - idziemy w kierunku alergii pokarmowej. Tym bardziej ze było juz ładnie, a wróciło się po kilku chrupkach purizona. Zobaczymy co bedzie. Dajemy z wetem Pixiorowi jeszcze ciut czasu.
O widzisz bo my to oryginalne jesteśmyI fajne laski
![]()
Jaśka - kurcze dawno tego zdrobnienia nie słyszałam... od baardzo baaardzo dawna.
Przyznam wam ze mam uczulenie na JaneczkaDzisas nienawidze:D
Ale Janka, Janina, nawet Janinka daja rade ale Janeczka to ... jakoś tak nie wiem.
Często na mnie Asia, Joasia mówiono. Takie imie kurcze z kosmosu. Chociaż wraca, jest teraz chyba bardziej popularne niż za mojego rocznika
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], pibon i 11 gości