Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 46

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw sty 24, 2019 14:48 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:
Ewa L. pisze:Zuzia dzisiaj zwymiotowała takim brązowym płynem z kłaczkami i podejrzewam , że podrażniła wątróbkę ( stąd jej brak apetytu ). Dostała Hepatiale do pysia i w końcu zjadła trochę musika z lekarstwem. Pola swojego nie ruszyła za to napchała się chrupkami.

Osiewiec można z tymi naszymi kotami :strach:
Ja w sobote właśnie mam w planach się farbować bo już jestem meeega siwa...

Ja już jestem siwa ale nie przejmuję się tym .
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Czw sty 24, 2019 14:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:
Ewa L. pisze:Zuzia dzisiaj zwymiotowała takim brązowym płynem z kłaczkami i podejrzewam , że podrażniła wątróbkę ( stąd jej brak apetytu ). Dostała Hepatiale do pysia i w końcu zjadła trochę musika z lekarstwem. Pola swojego nie ruszyła za to napchała się chrupkami.

z powodu kotów?

To najczęstszy powód do siwienia.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 14:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MonikaMroz pisze:
mir.ka pisze:
MonikaMroz pisze:

z powodu kotów?

z powodu wieku i dziedziczenia genów :smiech3: :smiech3: :smiech3:

No cóż - XXI wiek zobowiązuje :wink:
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 14:51 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MalgWroclaw pisze:Zaczęłam siwieć mając 20 lat.

Ja pierwszy znalazłam w wieku 18 lat . Zaczęłam farbować włosy i dziś tego żałuję .
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 14:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zuzi wrócił apetycik.

Obrazek

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 14:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Wszamała całą puszeczkę gurmeta.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 14:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

I z pełnym brzuszkiem poszła do sypialni piętro niżej spać.

Obrazek
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 15:00 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Dobra - zbieram swoje zewłoki i idę do mamy na obiadek ( moja ulubiona pomidoróweczka ).
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 18:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Mam nadzieję Ewciu że się wyspałaś?

Zuzia z apetytem zjadła obiadek, a u mnie by paw. Ofelkowy. Tak to jest jak się śniadanie ledwo ruszy a później napcha na obiad :roll:

PS. Co do siwizny, ja pewnie już mam parę siwych kłaczków, ale się nie farbuję i nie będę. Za bardzo się obawiam że mogłoby mnie dopaść uczulenie na farbę, a wtedy to już tylko golenie na zero :strach:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Czw sty 24, 2019 21:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ja też szybko zaczęłam siwiec.
Rodzinne. Dlatego farbuje się teraz na jasno. Tak się to nie rzuca w oczy jak na ciemnych.

Jak tam wieczór mija?

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka
Załoga: Pixie, Nitka, Coco i Ćiorny oraz Dixie[*]
Kot Pixior i burasy zapraszają: https://www.facebook.com/PixieKotZCharakterem
Zbiórka hiltonka: https://pomagam.pl/hilton

PixieDixie

Od: Czw kwi 23, 2015 7:40

Post » Czw sty 24, 2019 21:08 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:Mam nadzieję Ewciu że się wyspałaś?

Zuzia z apetytem zjadła obiadek, a u mnie by paw. Ofelkowy. Tak to jest jak się śniadanie ledwo ruszy a później napcha na obiad :roll:

PS. Co do siwizny, ja pewnie już mam parę siwych kłaczków, ale się nie farbuję i nie będę. Za bardzo się obawiam że mogłoby mnie dopaść uczulenie na farbę, a wtedy to już tylko golenie na zero :strach:

Nie do końca wiem czy się wyspałam ale musi starczyć. Kiedyś było inaczej. Jak człowiek poczuł trochę dorosłości zaczęły się trwałe ondulacje , farbowania i inne eksperymentowania. Osłabiło mi to kłaki i tyle . Włosy niestety mam po mamie cienkie choć dużo a kolorek po tacie. Cieszę się chociaż z tego , że moje siwe są naprawdę białe a nie jakieś pożółkłe jak u niektórych więc w połączeniu z moimi ciemnymi dają efekt srebra.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 21:15 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

PixieDixie pisze:Ja też szybko zaczęłam siwiec.
Rodzinne. Dlatego farbuje się teraz na jasno. Tak się to nie rzuca w oczy jak na ciemnych.

Jak tam wieczór mija?

Wysłane z mojego Mi MIX 2S przy użyciu Tapatalka

Niektórzy już tak mają z tymi włosami.
Byłam u mamy na pysznej zupce pomidoróweczce , byłam w sklepie i zrobiłam za kolegę test na 100% , zaraz wstawię fotki na bazarek i idę pod prysznic bo muszę się przygotować na jutro bo idę na 11.00 do kardio.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 21:26 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A mój Michał ma 31 lat i jest też siwawy, zwłaszcza z przodu.
Ładnie to tak robić testy za kolegów? :)

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Czw sty 24, 2019 21:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:A mój Michał ma 31 lat i jest też siwawy, zwłaszcza z przodu.
Ładnie to tak robić testy za kolegów? :)

Za fajnych kolegów tak. :wink:
Dzięki temu mamy 100 % zaliczonych testów.
Obrazek

Ewa L.

Post » Czw sty 24, 2019 22:02 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Zmieniłam czas rozpoczęcia bazarku. Licytacja rozpocznie się już 25.01.19 o godzinie 0.00 bo dzięki darczyńcom na bazarku mamy 20 cudownych fantów. Serdecznie zapraszam do pomocy Darwinkowi i dobrej zabawy. :1luvu: :1luvu: :1luvu:
viewtopic.php?f=20&t=188557
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]