Kocia Lady potrzebuje karmy dla kotów!! To trudny czas

Bazarek w opcji licytacji 7 dni od pierwszej oferty, koszty wysyłki ponosi Nabywca.
Codziennie zapraszam zaglądajcie, każdego dnia coś nowego , coś innego w różnej tematyce

Dziś zaczynam tym co aktualnie mam sfotografowane , z góry proszę o wyrozumiałość , bo czasowo mam kiepski okres , ale trzeba się sprężyć i wspomóc Kocią Lady w tym trudnym okresie
1. Kalendarz ksiązkowy 17cm x 24cm poźno, ale za to bardzo ciekawy szczególnie gdy ktos prowadzi działalnosc, bo zawiera terminy i porady , z profesjonalnej firmy księgowej Gofin, oprawa skóra ekologiczna

cw: 20zł
2. Kocyki Tulinka z włoczki podarowanej przez koleżankę , nowy design, ścieg bardzo luźny,gruba nitka , kocyki sa bardzo lekkie i mięciutkie , ciekawa faktura dla łapek

Kocyki sa spore, nie zdążyłam pomierzyć, jutro wstawię wymiary, na pewno kot cały się zmeiści pod kocykiem

każdy cw: 25zł
a/ w ciepłych kolorach ziemi, wym. 51cm x 69cm
za 30zł kupiła marzena81

b/ w żywych kolorkach antydepresyjny wym. 44cm x 56cm
kupili czarno-czarni

c/ w łagodnej tonacji dla dumania , wzór prążkowy, dyndadełka , wym. 47cm x 49cm , wzór o tyle ciekawy,że można go rozciągnąć po praniu lub tak zostawić

3. Balsam Comme Evidence Yves Rocher od Dobrego Duszka

opis produktu i cena katalogowa https://www.yves-rocher.pl/perfumowane_ ... e_evidence

cw: 20zł
4. Śliczne puzderko drewniane wykonane technika de coupage - na biżuterię np.
średnica 6cm
kupiła Taya

5.Pudełeczko z wesołym chłopakiem , wym 6cm x 5 cm , materiał chyba sztuczny kamień , bardzo ładnie wykonane

cw: 12zł
6. Coś dla łasuchów

kupiła dorcia44

7. Uroczy, ręcznie wykonany na szydełku dywanik z poliestrowego sznurka o lekkim połysku , miękki o zwartej strukturze w dwóch odcieniach szarości, średnica 80cm . Idealny dla pieska, pod nogi, pod stolik. Ktos się napracował, uwierzcie mi. Podarowany przez Dobrego Duszka

kupiła kasiek252

podsumowanie:
DorkaBromberg scedowane na na marzena81: 30zł

czarno-czarni 25zł

jolabuk5 25zł

Taya 12zł

dorcia44 20zł

kasiek252 70zł

razem deklarowane : 182zł