Moderatorzy: DoBo, Moderatorzy
Kocurro pisze:Obniżenie opłaty dla jednej rasy tylko dlatego, że jest mało zgłoszeń jest nieuczciwe wobec hodowców innych ras i nie powinno mieć miejsca (...)
agal pisze:Kocurro pisze:Obniżenie opłaty dla jednej rasy tylko dlatego, że jest mało zgłoszeń jest nieuczciwe wobec hodowców innych ras i nie powinno mieć miejsca (...)
Kocurro - wydaje mi sie, ze wszelkiego rodzaju promocje leżą w gestii organizatora wystawy. Ponadto obniżka nie dotyczy jednej rasy, ale całej I kategorii.
A
Róża pisze:raczej NIE, znizka obejmuje tylko koty Perskie
Kocurro pisze:Opłaty powinny być jednakowej wysokści dla wszystkich. (...).
agal pisze:Kocurro pisze:Opłaty powinny być jednakowej wysokści dla wszystkich. (...).
Ale nie są. Na przykład za kocięta płacisz mniej. Gdyby tak nie było na pewno zdecydowani mniej kociąt byłoby wystawianych.
W tej chwili mało jest kotów I kategorii, być może taka jednorazowa promocja skłoni hodowców tych kotów do wystawiania.
A.
agal pisze:Kocurro pisze:Obniżenie opłaty dla jednej rasy tylko dlatego, że jest mało zgłoszeń jest nieuczciwe wobec hodowców innych ras i nie powinno mieć miejsca (...)
Kocurro - wydaje mi sie, ze wszelkiego rodzaju promocje leżą w gestii organizatora wystawy. Ponadto obniżka nie dotyczy jednej rasy, ale całej I kategorii.
A
Róża pisze:raczej NIE, znizka obejmuje tylko koty Perskie
Jasper pisze:agal pisze:Kocurro pisze:Obniżenie opłaty dla jednej rasy tylko dlatego, że jest mało zgłoszeń jest nieuczciwe wobec hodowców innych ras i nie powinno mieć miejsca (...)
A
No nie jednej rasy. raptem dwóch, bo w pierwszej grupie sa persy i egzotyki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 6 gości