NiCola pisze:hahaha jak zwykle ktos wklada w usta slowa ktorych nie powiedzialam.
LEKARZE NIE POLECAJA brania w 4 tygodniu, ale mowia ze jest to juz bezpieczny wiek bynajmniej bezpieczniejszy niz 2,5 tyg jak miala moja kicia, i nie mow ze latwiej jest wziasc kotka niz zostawic z matka, bo naprawde wiem ile opieki i uwagi wymaga taki maluszek, ile poswiecenia ze strony wlasciciela, nie wpsomne o tym ze przez 5 dni wstawalam w nocy i karmilam malenka strzykwaka itp, ze masowalam brzuszek, ze martwilam sie i sprawdzalam co chiwle czy oddycha, ale jasne wy jestescie madrzejsze....
Wiem ze nie znam tej Pani ale juz covu powiedziala ze jak ich nie zabierze to baba je uspi, wiec to mowi samo za siebie....
NiCola, opanuj sie, prosze.
Mysza miala w domu dziesiatki kociat - z matkami i bez.
Przyjmij do wiadomosci, ze wie, co pisze.
Nikt nie wklada Ci niczego w usta - pewnie, ze im starsze kocie, tym bardziej samodzielne, ale wet, ktory twierdzi, ze mozna odstawic 4-tygodniowego kociaczka od matki nie jest wart, by cytowac jego opinie.
A to, co ta pani robi - to szantaz.
Emocjonalny i bardzo niewybredny.
Mysza proponuje Covu pomoc w przlamaniu tego szantazu - i to naprawde moze byc niezly pomysl.