Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 46

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Pt sty 04, 2019 21:39 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:
Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Śnieg nie jest zły. Przykrywa roślinki żeby nie przemarzły, nawilża ziemię. Nie lubię zimy, ale jak już musi być, to taka ze śniegiem.
Ciężko mi się pisze bo Mała Czarna znów zalega na części klawiatury :evil:

Może też coś chciała dodać od siebie. :wink:
Wiem coś o tym ;)
Obrazek

Ja tak miałam dzisiaj przez pół nocy - Pola przede mną, Pola za mną , Pola na mnie , Zuzia na mnie i tak dreptały po mnie pół nocy.
Obrazek

Ewa L.

Od: Śro lut 27, 2013 20:02

Post » Pt sty 04, 2019 21:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kocham zimę.... :)
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Pt sty 04, 2019 21:40 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Jeszcze mi brakuje Franka między nogami :) głupio brzmi ale to jego ulubione miejsce, opiera główkę na udzie i się rozwija :ryk:

Ziemosław

Od: Śro paź 18, 2017 18:55

Post » Pt sty 04, 2019 21:45 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:Kocham zimę.... :)

No może nie aż tak ale lubię tak - 3 *C do - 5 *C i do tego padający śnieg. Najlepiej takie grube płatki takie gdzie można zobaczyć kształt snieżynek. I najlepiej jak śnieg jest suchy i sypki bo wtedy fajnie chrzęści pod nogami i skrzy się srebrem w świetle latarni.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 04, 2019 21:47 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ziemosław pisze:Jeszcze mi brakuje Franka między nogami :) głupio brzmi ale to jego ulubione miejsce, opiera główkę na udzie i się rozwija :ryk:

Wiem o czym piszesz bo tak Pola i Zuzia też lubią spać. Mnie jest ciut mniej fajnie bo nie mogę się wtedy ruszyć.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 04, 2019 21:49 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

U nas potworna chlapa. Buuuu było ładnie ale później wszystko się roztopilo 8O
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 04, 2019 21:50 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Moli25 pisze:U nas potworna chlapa. Buuuu było ładnie ale później wszystko się roztopilo 8O

Najgorzej :cry:

Ziemosław

Post » Pt sty 04, 2019 21:52 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

U nas ciągle dosypuje i jest - 1*C na termometrze a w nocy ma być - 2*C to może choć przez chwilę się utrzyma. Chociaż pewnie nie bo na jutro ma być + 2*C i ma padać deszcz a za to w nocy ma być - 6*C.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 04, 2019 21:55 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Mała Czarna nie chciała nic dodawać. Chciała ugrzać boczki o laptop :roll:

Kobity, czy któraś z was korzystała ze sklepu internetowego Kakadu? Krakvet mi podpadł na całego, a w zooplusie nie ma tego co bym chciała zamówić, więc muszę szukać nowego miejsca zaopatrzenia.
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt sty 04, 2019 21:57 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

MB&Ofelia pisze:Mała Czarna nie chciała nic dodawać. Chciała ugrzać boczki o laptop :roll:

Kobity, czy któraś z was korzystała ze sklepu internetowego Kakadu? Krakvet mi podpadł na całego, a w zooplusie nie ma tego co bym chciała zamówić, więc muszę szukać nowego miejsca zaopatrzenia.

Niestety nie. Kakadu znam tylko stacjonarne i wydawały mi się ciut drogie w porównaniu z zoo+.
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 04, 2019 21:58 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Ewa L. pisze:
MB&Ofelia pisze:Mała Czarna nie chciała nic dodawać. Chciała ugrzać boczki o laptop :roll:

Niestety nie. Kakadu znam tylko stacjonarne i wydawały mi się ciut drogie w porównaniu z zoo+.

Ja też nie :(

Ziemosław

Post » Pt sty 04, 2019 22:35 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Kakadu drogie :strach:
Nie krzystam :smokin:
Obrazek

Moli25

Post » Pt sty 04, 2019 23:10 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

A tak w ogóle to co potrzebujesz ?
Obrazek

Ewa L.

Post » Pt sty 04, 2019 23:18 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

zwierzakowo.pl - lata całe korzystałam, solidna firma, zawsze dotrzymują terminów dostaw

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob sty 05, 2019 13:29 Re: Słodziaczek Zuzia i Gryzelda Polusia zapraszają po raz 4

Wczoraj tak sypało, tak śnieżyło a dziś masakra jakaś. Jest na plusie a śnieg który jeszcze o 4 nad ranem sypał stał się mokry i pluchowaty. W nocy znów ma mróz złapać i aż się boję co to będzie gdy o 22 będę wracać do domu. Mam nadzieję , że się nie przewrócę bo strasznie się tego boję. Boję się upadku i tego , że przy okazji coś sobie złamię rękę albo nogę. :strach: :strach: :strach:
Obrazek

Ewa L.

[poprzednia][następna]