Patmol pisze:a ma termoforek jakiś?
a może ktoś miałby pozyczyć poduchę elektryczną? Taka ustawiona na lekkie ciepło, po podkładami, grzałaby małą na całej powierzchni?
Co do finansów-miałam przelać coś na małą wieczorem i zanim zdązyłam to zrobić, to Blue ogłosiła wstrzymanie składki. Ale zadeklarowałam, że jeśli tylko znowu będzie potrzeba i dostanę sygnał, to wpłacę, więc pewna rezerwa jest. Jaka - wszystko zalezy, na ile mi obecne leczenie mojego stada przedrenuje kieszeń, ale na minimum 100 zł mała moze liczyć.
p.s. przykro mi Jaspis, z powodu dzisiejszego pogorszenia i że nie masz chwili spokoju.
I wiem, że pisałaś, żeby nie pisać, ale jednym zdaniem- tak sie zastanawiam, czy firma, w której pracowałaś, nie zajmowała się przypadkiem serwisem komputerowym dla zewnętrznych klientów, bo wtedy oczekiwanie, że osoby to wykonujące będą miały papiery, ma sens. Natomiast jeśli firma chce dla siebie mieć kogos do takich czynności, to może zatrudnić kogo chce ( chyba, ze z kolei chodzi o kwestie gwarancyjne, ale to chyba i tak serwisy robią, albo to jakaś specyficzna instytucja )