Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
klaudiafj pisze:Ziemosław pisze:Właśnie, fotki dawać mi tutaj ino roz!
Dobra, ino roz i ani razu wincyj. Zarozki bydom ino je ściepna na komp z mobilnioka
MonikaMroz pisze:z/d ... no właśnie. Nie ma już tej karmy.
Ziemosław pisze:klaudiafj pisze:Ziemosław pisze:Właśnie, fotki dawać mi tutaj ino roz!
Dobra, ino roz i ani razu wincyj. Zarozki bydom ino je ściepna na komp z mobilnioka
Zrozumiałam
klaudiafj pisze:Dzięki![]()
A czy ja Wam pisałam, że Kubisław się beknął na głos? Chrapanie to nic, bo zazwyczaj cicho śpi, ale ostatnio wskoczył po jedzeniu na kanapę obok mnie. Widziałam, że przez układ pokarmowy przebiegł mu bek, normalne, ale kiedy Kubisław rozwarł usta i wydał głośmy, chłopski dźwięk, to mi oczy wyskoczyły z orbit na podłogęJak żyję, nie słyszałam czegoś takiego od futra!
Macie postanowienia noworoczne? Ja miałam jedno, pierwszy raz od dawna. Przyszedł Nowy Rok i... zapomniałam go![]()
Robicie sobie podsumowania różne po starym roku? Ja właśnie podsumowałam wydatki na koty ze sklepu zooplus i kocimiętka. na zamówienia dla nich wyszło 5588 zł dzielone na 12 miesięcy = 465 zł/miesiąc, co daje 155 zł na kota jednego. Nie liczę zakupów w stacjonarnych sklepach i wetów. Ale z tego wynika, że kolejny kot to dodatkowe 150 zł miesięcznie (bez weta).no także tego. W ekonomiku się siedziało, więc tak się ma wszystko pod kalkulatorem
Ziemosław pisze:klaudiafj pisze:Ziemosław pisze:Właśnie, fotki dawać mi tutaj ino roz!
Zrozumiałam
kasia.winna pisze:Klaudia, robisz cudne zdjęcia swoim kotom.
waanka pisze:Brzydkie foty, brzydkie![]()
Klaudia, no ale co robić, jak Twoje zdjęcia są pełne życia i radości? Takie zdjęcia zawsze będą dobre.
Poza tym widać Twoją miłość do kotów, i ich do Ciebie
klaudiafj pisze:waanka pisze:Brzydkie foty, brzydkie![]()
Klaudia, no ale co robić, jak Twoje zdjęcia są pełne życia i radości? Takie zdjęcia zawsze będą dobre.
Poza tym widać Twoją miłość do kotów, i ich do Ciebie
Dziękuję. Najważniejsze że widać koty
Użytkownicy przeglądający ten dział: Google [Bot], haaszek i 34 gości