Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Nie gru 30, 2018 21:15 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Bestol pisze:Ej no Chikita, toć koty patrzą 8O

Jakie koty ? Toć ja jedną mam ! Pannę na dodatek więc w sumie mamy to samo :mrgreen:
Jej może bardziej ofutrzone tylko.

Nie śmiejcie się ze zmiany tronu Bestol'a na Bil'lowego, bo różnie to może być. Kto wie, może za X lat role się odmienią i hitem mody będą właśnie kuwety ?

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Nie gru 30, 2018 21:16 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:

Jakie koty ? Toć ja jedną mam ! Pannę na dodatek więc w sumie mamy to samo :mrgreen:

Nie śmiejcie się ze zmiany tronu Bestol'a na Bil'lowego, bo różnie to może być. Kto wie, może za X lat role się odmienią i hitem mody będą właśnie kuwety ?

:ok: :ok: :ok:
:ryk:
BIL
Obrazek
Kochamy z Bilem wełniankowo u Tulinka https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?r ... hDc65H7SOY

Bestol

Od: Sob sty 14, 2017 18:20

Post » Nie gru 30, 2018 21:19 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:

No nie wiem, czy bardziej. Różnie bywa z tym ofutrzeniem w tym miejscu! :ryk:
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Nie gru 30, 2018 21:26 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Bastet pisze:
Chikita pisze:

No ja bardzo przepraszam, ale opinię wydaje opierając się na naszych przypadkach i moja okolice bikini ma zdecydowanie bardziej ofutrzone :lol:

Chikita

Post » Nie gru 30, 2018 21:27 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Bestol pisze:ewkkrem, ja mam prysznic niestety :( Niestety, bo kiedyś uwielbiałam do wanny na dłuższy czas z książką sobie zasiąść, dolewać ciepłej wody i gnić.. Teraz tylko prysznic mi się ostał, żadna przyjemność :(

Polecam prysznic z głębokim brodzikiem. Na tyle duży żeby dało się posadzić kuperek. Mam w domu takowy, 80x100cm i zamierzam zaraz się w nim zanurzyć :mrgreen:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Nie gru 30, 2018 21:27 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:
Bastet pisze:
Chikita pisze:

No ja bardzo przepraszam, ale opinię wydaje opierając się na naszych przypadkach i moja okolice bikini ma zdecydowanie bardziej ofutrzone :lol:

Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie gru 30, 2018 21:32 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

No śmiejcie się, stare kociary, ale był niejeden wątek, z którego wynikało, że właściciel(ka) koty wyrzuca z łazienki podczas kąpieli. Tak więc nie bardzo wiem kto tu zboczony - oni(e) czy ja :?:
Pomijam estetyczny aspekt.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie gru 30, 2018 21:38 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Ja nie wyrzucam. Ja grzecznie wypraszam (czyt.poszła mi stąd w trymiga !). Dla swojego usprawiedliwienia dodam, że wypraszam, bo ona drze ryja jakby świniaka zarzynali i otwiera drzwi wpuszczając zimno.

Chikita

Post » Nie gru 30, 2018 21:51 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Ja nie wyrzucam i mam całą przyjemność skopaną, bo muszę uważać co by kot, balansujący na brzegu wanny, nie wpadł do środka :? A piana to dobry materiał do zabawy.
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Post » Nie gru 30, 2018 21:59 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Ja z Inką często sikałyśmy synchronicznie

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Nie gru 30, 2018 22:00 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

MaryLux pisze:Ja z Inką często sikałyśmy synchronicznie

Do jednej kuwety?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie gru 30, 2018 22:04 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Bastet pisze:

Do jednej kuwety?

Nie, do sąsiednich

MaryLux

Post » Nie gru 30, 2018 22:08 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

MaryLux pisze:
Bastet pisze:

Do jednej kuwety?

Nie, do sąsiednich

Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie gru 30, 2018 22:12 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Bastet pisze:
MaryLux pisze:
Bastet pisze:

Do jednej kuwety?

Nie, do sąsiednich

:oops: :oops: :oops:

MaryLux

Post » Nie gru 30, 2018 22:15 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Ależ Mary, Nie ma się czego wstydzić :) . Dziś sikaliśmy synchronicznie z Maćkiem, ale ja do swojej kuwety a Maciek do kuwety Nowaków :strach:
L. J. Kern
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

[poprzednia][następna]