mir.ka pisze:to już wiadomo czyje to miski, w które to kotopodobne sie miesci

Taa - i żąda by to je napełnić a nie te maleńkie pojemniczki od gusiek1

Które swoją drogą są świetnym pomysłem na takie sytuacje

choć Tola myśli inaczej.
To naprawdę usprawnia opiekę nad Tolą.
Chwała Ci też za cale zaangażowanie. Twoja pomoc jest bezcenna.
Serce rośnie gdy człowiek widzi jak taka mała nieszczęsna kruszyna (łysawa - choć po sfinksie spodziewałabym się większej łysości - ale nie widziałam nigdy na żywo kociaka tej rasy, szkieletopodobna i ze sraczką) jest w stanie porwać tyle osób które nad nią się pochylają, pomagają, kciuki trzymają

Tym bardziej że początek tej historii na forum miał wszelkie szansę rozwinąć się w niezły dym (zupełnie niepotrzebnie)
I wtedy koniec byłby raczej marny...
A tu wyszła ze wszystkiego bardzo fajna sprawa.
Zaraz zabiorę się za rozliczenia, ale tyle pw dostałam sprawie Toli

- plus to co ogarnia izka53 (za co ogromnie dziękuję

) - że możliwe z mojej strony są jakieś niedopatrzenia czy błędy we wpisywaniu darczyńców - choć będę się starała bardzo, bardzo by do tego nie doszło. Bardzo proszę - rzućcie czasem okiem na post rozliczeniowy czy nikogo nie pominęłam, a jeśli tak się zdarzy - bardzo proszę o dosadne pw

Ja nie wiem jak Tola to robi że na zdjęciach wygląda na całkiem dorodnego kota.
To malizna kościsto-skórzana.
Dzięki kubraczkowi wydaje się nieco grubsza, ale to maleństwo. Ona taka długonoga jest, ale jak się weźmie to cudo na ręce to aż strach że się rozsypie
Ja bym bardzo chciała jeszcze raz - i pewnie jeszcze wiele razy to zrobię - podziękować wszystkim za wsparcie każde możliwe jakie koteczka Tola od was dostaje.
Dzięki temu jest szansa jej pomóc na wszystkie możliwe, potrzebne sposoby.
A kciuki, fluidy stwarzają niesamowicie dobrą aurę wokół tej historii. To też bardzo ważne.
Kotka jutro będzie miała badania, jeśli tylko testy wyjdą ujemne, a z całych sił zaciskam kciuki by tak było - dzięki Waszemu wsparciu będzie można zrobić naprawdę wiele by jej pomóc. Jeśli tylko dolega jej coś co można opanować, wyleczyć lub kontrolować - to obiecujemy że to zrobimy.
Każdy grosz od was zostanie wydany w najlepiej pojętym interesie Toli a pozostałą kwotę jeśli zostanie - rozliczę i pooddaję.
Dziękujemy!