DT u Bastet. 3 kociątka i mama :) "MAMY 3 TYGODNIE" - film

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Sob gru 29, 2018 21:48 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Mój tak mracze do swojej donny, a do mnie to wydaje odgłosy podobne do kota Simona z tej znanej kreskówki.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob gru 29, 2018 21:53 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Tu jeszcze lepiej widać te białe włoski w uszkach:
Obrazek
Obrazek
Ostatnio edytowano Sob gru 29, 2018 21:59 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

Post » Sob gru 29, 2018 21:59 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Bastet pisze:
kwiryna pisze:Milo popatrzyc jak sie Orionek bawi :) Kurkuma to ostatnio czesciej kontempluje jak ja sie bawie na jej uzytek :/

A ile lat ma kurka? Może to już stateczna dama??

Kurka to mlodziez jeszcze, ma 2 latka. Wieczorem czeka na swoja pore zabawy- ale jak sie zabawki opatrza to bawic sie nie chcce. Ciagle cos nowego chce :D. A jak nie to ja sie musze bawic a ona podziwia :ryk: jak jest cos nowego to lata jak mala torpeda :D
Mziel ten Twoj to mi sie widzi szatan :ryk:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob gru 29, 2018 22:01 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

mziel52 pisze:Mój tak mracze do swojej donny, a do mnie to wydaje odgłosy podobne do kota Simona z tej znanej kreskówki.

:ryk: Czyli masz być na posyłki?
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 22:03 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

kwiryna pisze:
Bastet pisze:
kwiryna pisze:Milo popatrzyc jak sie Orionek bawi :) Kurkuma to ostatnio czesciej kontempluje jak ja sie bawie na jej uzytek :/

A ile lat ma kurka? Może to już stateczna dama??

Kurka to mlodziez jeszcze, ma 2 latka. Wieczorem czeka na swoja pore zabawy- ale jak sie zabawki opatrza to bawic sie nie chcce. Ciagle cos nowego chce :D. A jak nie to ja sie musze bawic a ona podziwia :ryk: jak jest cos nowego to lata jak mala torpeda :D

Koty to mądre są stworzonka. Po co ma się wysilać, jak Ty pobiegasz? ;)
U mnie tak samo jest z Matrixem. On sobie siedzi i patrzy, a ja biegam z myszką...
Ostatnio edytowano Sob gru 29, 2018 22:20 przez Bastet, łącznie edytowano 1 raz
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Sob gru 29, 2018 22:19 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

No jasne a poki sie nie pobawie to chodzi za mna krok w krok i kilometry nabija :mrgreen:
https://zrzutka.pl/bpfeke dla wojowniczki Fisi walczącej z FIP

kwiryna

Od: Sob lip 23, 2016 9:36

Post » Sob gru 29, 2018 22:58 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Orionek ma bardzo "inkowate" spojrzenie, na pewno będzie indywidualistą i rozrabiaką.

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Sob gru 29, 2018 23:00 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Bastet pisze:
mziel52 pisze:Mój tak mracze do swojej donny, a do mnie to wydaje odgłosy podobne do kota Simona z tej znanej kreskówki.

:ryk: Czyli masz być na posyłki?

Mniej więcej tak :mrgreen:
Właśnie bawiliśmy się w tunelu.
To jedyny w stadzie, którego mam od kociaka, ponadto z kłopotami gastrycznymi, codziennie dokarmiany strzykawką - więc sobie pozwala.
Ale Orion miny robi identyczne.
NA PILNE LECZENIE KOTÓW Z CMENTARZA- KONTO
https://forum.miau.pl/viewtopic.php?f=1&t=157308

mziel52

Od: Czw gru 27, 2007 20:51

Post » Sob gru 29, 2018 23:28 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Jakie mądre i bystre oczęta :mrgreen:
"Dom należy do kotów. My tylko spłacamy kredyt"
Obrazek

Moli25

Od: Pon gru 22, 2014 21:40

Post » Nie gru 30, 2018 8:38 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Bastet napisz czy chce jeść Kattovit gastro w saszetkach bo moje jak dobze idzie to tylko sosik wyliżą. Nawet jak gniotę te kawałeczki widelcem to nie chcą. Ale Orionek ma apetyt i moze zje.

aga66

Od: Nie mar 05, 2017 18:46

Post » Nie gru 30, 2018 9:25 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Bastet pisze:Tu jeszcze lepiej widać te białe włoski w uszkach:
Obrazek
Obrazek

białe wąsy u czarnych widziałam, ale białych włosków w uszach nie....jeszcze
Obrazek

http://www.nadziejanadom.org/

"Największym egoizmem jest życie dla czystych podłóg, foteli bez sierści i w przekonaniu -już nigdy więcej, bo później boli "

mir.ka

Od: Pt cze 01, 2012 10:06

Post » Nie gru 30, 2018 16:22 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Kiedyś do schroniska zostały przyniesione dwa czarne kociaki. Były identyczne na pierwszy rzut oka. Siedziałam chyba z godzinę i się na nich patrzyłam. Były to moje ukochane kociaki. Po godzinie znalazłam różnicę. Jeden z nich miał białe włoski w uszach.
Znalazły wspaniały dom. Pani w podziękowaniu za nie kupiła dla schroniska dwie duże klatki kenelowe i zapas karmy.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Nie gru 30, 2018 18:43 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Czyli czarne kotki z białymi włoskami bywają nie tak rzadko.. i po tych włoskach można je czasem odróżniać :)
Aga66, Orionek je Kattovit gastro w saszetkach. On je właściwie wszystko. Bardzo lubię takie kociaki wszystkożerne :)

A tu Tośka z Orionem - on lubi się przytulać i wszytko mu jedno, do kogo :)
Obrazek
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Bastet

Post » Nie gru 30, 2018 18:51 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Basted, moje WSZYSTKIE na początku były WSZYSTKOŻERNE . Niestety, tylko na początku, teraz WSZYSTKIE są, delikatnie mówiąc, WYBREDNE!
Uroda moja nie sięga szczytu szczytów, ale mój pies patrzy na mnie oczami pełnymi zachwytu
L. J. Kern
1 - Trudne początki kota Dropsa
2 - Drops + reszta (trudne życie)
3 - Drops + koty
Amorka i Mumiś

Obrazek

ewkkrem

Od: Czw lip 27, 2017 15:20

Post » Nie gru 30, 2018 18:53 Re: DT u Bastet. Panleukopenia. Orion zupełnie zdrowy! :)

Tosia średnio szczęśliwa chyba
Orionek to kawał kocurrra już :) <3
Śliczny jest :201461
Mili <3 (AMY <3 pamietamy) Obrazek plus Bagira ObrazekObrazek
Watek : viewtopic.php?f=46&t=204368
Bagi do adopcji: viewtopic.php?f=13&t=200315

MonikaMroz

Od: Nie lip 24, 2011 9:30

[poprzednia][następna]