Moderator: Estraven

tzn ze ból jest już mniejszy a błysk w oku do polowania dużo większy
Zastanawiam się nad podawaniem gabapentyny raz dziennie (mimo ze wet zaleca dwa razy dziennie) - ona była splątana bardzo, a teraz w niedzielę dostała raz, potem dwa dni przerwy i dzisiaj dopiero teraz jej podałam. To bardzo silny lek, moze jej jedna dawka wystarczy? Muszę to przemyślec. Tym bardziej, że osoba poza forum ufundowała jej Halytudin i już mam portal, gdzie jest najtańszy i jutro będę zamawiać. 
, oby zdrowiała i niepotrzebne było podawanie leków. Moje póki co zdrowe a takie lenie, że piłeczki zakurzone w kącie się walają.....
Zrobiłam zdjęcia to pokażę.
I mam nadzieję, że nie częstowałaś się smakołykami dla kotów, bo wieszzz... no 
Atta pisze:Dobry poświątecznieI mam nadzieję, że nie częstowałaś się smakołykami dla kotów, bo wieszzz... no
koty też, mocno zainteresowane, obwąchały i wiedziały co dla kogo. Próbuje róznych rzeczy szukając opcji zwłaszcza dla Notki alergiczki, która się przyda do podawania urinovetu w przyszłości. Myślę, ze kontynuacja kuracji nas czeka, znów po świętach małe siku robi, o wiele mniejsze niż po kuracji... a jeszcze mnie nie będzie na sylwestra i nowy rok.
) m.in był worek ze smakołykami, taki oto:
Użytkownicy przeglądający ten dział: Baidu [Spider], Bizkopt i 47 gości