Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

blaski i cienie życia z kotem

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy

Post » Czw gru 20, 2018 22:19 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:
Dyktatura pisze:Mam nadzieję, że nie było surowe to mięso. Żadne żywe stworzenie nie powinno jeść surowego mięsa z dzika.

Ugotowane.
Wygóglowałam czemu nie można :strach:
---------

Obrazek

Kocham ten obrazek :201461
BIL
Obrazek
Kochamy z Bilem wełniankowo u Tulinka https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?r ... hDc65H7SOY

Bestol

Od: Sob sty 14, 2017 18:20

Post » Czw gru 20, 2018 22:20 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Dyktatura pisze:
Chikita pisze:Bil'u mięso surowe jest niedobre ! Jak mięso to musi być też sosik albo bulionik to od biedy zjadliwe, ale póki jest sos. Potem już niedobre.
Ale powiem Tobie, że ja to jedno mięso lubię bardzo. Duża mówi, że to dziczyzna dzikowa i to mięso jest bardzo dobre, ale jej brat rzadko jeździ na polowania, bo mięczak jest i rzadko coś upoluje. Moja Duża to już w ogóle za miękka aby z nim po lesie biegać. A mogłaby, bo taki dzik to dobry jest.
Chiko

Tak- mięso z dzika to jedyne mięso jakie moja zje bez dodatków. I może je wpierdzielać codziennie, ale inne to już nie.
Kiedyś brat przyniósł świeżo upolowanego, mięcho "wczorajsze" było i w kuchni warował pies i dwa koty. Pies ślinotokiem zrobił kałużę, moje się darły. Mama miękkie serce to dała nie pamiętam dokładnie co, ale całe towarzystwo miałam z głowy jak się obżarły. Brzuchy po ziemi ciągali. Kotom nic nie było, pies dostał biegunki :mrgreen:

Mam nadzieję, że nie było surowe to mięso. Żadne żywe stworzenie nie powinno jeść surowego mięsa z dzika.

Dyktatura, ale dlaczego?
BIL
Obrazek
Kochamy z Bilem wełniankowo u Tulinka https://www.etsy.com/shop/Catluckydog?r ... hDc65H7SOY

Bestol

Post » Czw gru 20, 2018 22:48 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:
Obrazek

A ja chciałam lecieć do Australii...

MaryLux

Od: Pon paź 16, 2006 14:21

Post » Pt gru 21, 2018 0:25 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:Obrazek

To przecie od dawna wiadome, że kot jest całym światem... Naszym :lol: Natomiast Australia nie ma lekko. Mieszkańcy myślą,że to przez kangury ziemia się im trzęsie, a tu kot zabawia się nimi :ryk:

Atta

Od: Śro lip 09, 2014 17:41

Post » Pt gru 21, 2018 11:04 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Bestol pisze:
Dyktatura pisze:
Chikita pisze:Bil'u mięso surowe jest niedobre ! Jak mięso to musi być też sosik albo bulionik to od biedy zjadliwe, ale póki jest sos. Potem już niedobre.
Ale powiem Tobie, że ja to jedno mięso lubię bardzo. Duża mówi, że to dziczyzna dzikowa i to mięso jest bardzo dobre, ale jej brat rzadko jeździ na polowania, bo mięczak jest i rzadko coś upoluje. Moja Duża to już w ogóle za miękka aby z nim po lesie biegać. A mogłaby, bo taki dzik to dobry jest.
Chiko

Tak- mięso z dzika to jedyne mięso jakie moja zje bez dodatków. I może je wpierdzielać codziennie, ale inne to już nie.
Kiedyś brat przyniósł świeżo upolowanego, mięcho "wczorajsze" było i w kuchni warował pies i dwa koty. Pies ślinotokiem zrobił kałużę, moje się darły. Mama miękkie serce to dała nie pamiętam dokładnie co, ale całe towarzystwo miałam z głowy jak się obżarły. Brzuchy po ziemi ciągali. Kotom nic nie było, pies dostał biegunki :mrgreen:

Mam nadzieję, że nie było surowe to mięso. Żadne żywe stworzenie nie powinno jeść surowego mięsa z dzika.

Dyktatura, ale dlaczego?

Można nabawić się włośnicy. To bardzo groźna choroba.

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt gru 21, 2018 14:29 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Atta pisze:
Chikita pisze:Obrazek

To przecie od dawna wiadome, że kot jest całym światem... Naszym :lol: Natomiast Australia nie ma lekko. Mieszkańcy myślą,że to przez kangury ziemia się im trzęsie, a tu kot zabawia się nimi :ryk:

:ryk: :ryk: :ryk:

MaryLux

Post » Pt gru 21, 2018 15:49 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Kurczę bladę.....
Podobno Australia nie istnieje 8O

Dyktatura, masz rację.Gdzieś mi chodziła po głowie ta dziczyzna surowa. Przypomniałam sobie, w jednym z programów M. Gesler podano tatar z dzika - od razu powiedziała, że jest absolutnie zakazany.
BIL
Obrazek

Bestol

Post » Pt gru 21, 2018 19:10 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Jakby zgniotła Ciebie kocie łapsko też byś nie istniała.
Zauważcie tylko w jak ważnym punkcie kociego organizmu znajduje się Europa, a nasz kraj to już zupełnie.

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Pt gru 21, 2018 19:24 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:Jakby zgniotła Ciebie kocie łapsko też byś nie istniała.
Zauważcie tylko w jak ważnym punkcie kociego organizmu znajduje się Europa, a nasz kraj to już zupełnie.

Faktycznie!
Ale spójrzcie gdzie koty mają Amerykę :twisted: :lol:
wątek Księżniczki Ofelii i Małej Czarnej Carmen
viewtopic.php?f=46&t=213181 - cz. IX
Obrazek

MB&Ofelia

Od: Pt gru 09, 2011 9:20

Post » Pt gru 21, 2018 21:29 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Myślicie, że myślą jak Rosjanie?

Dyktatura

Od: Pon paź 12, 2009 8:40

Post » Pt gru 21, 2018 21:36 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Urwał natkę, ledwo choinkę ubrałam, a Mała Czarna już zaczyna ją rozbierać :evil:
Przerobię na dywanik :evil:
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pt gru 21, 2018 21:48 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Dyktatura pisze:Myślicie, że myślą jak Rosjanie?

Myślę, że trochę tak, bo główka pracuje na pełnych obrotach i co rusz kombinują i kłamią w żywe oczy przekłamując historię.

MB&Ofelia pisze:Urwał natkę, ledwo choinkę ubrałam, a Mała Czarna już zaczyna ją rozbierać :evil:

Szukam dywaniku do sypialni :mrgreen: jak przerobisz to jestem pierwsza w kolejce :mrgreen:

Chikita

Od: Śro cze 28, 2017 18:05

Post » Pt gru 21, 2018 22:46 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Chikita pisze:
Dyktatura pisze:Myślicie, że myślą jak Rosjanie?

Myślę, że trochę tak, bo główka pracuje na pełnych obrotach i co rusz kombinują i kłamią w żywe oczy przekłamując historię.

MB&Ofelia pisze:Urwał natkę, ledwo choinkę ubrałam, a Mała Czarna już zaczyna ją rozbierać :evil:

Szukam dywaniku do sypialni :mrgreen: jak przerobisz to jestem pierwsza w kolejce :mrgreen:

drugaaa!

MaryLux

Post » Nie gru 23, 2018 20:29 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Wesołych, pogodnych i smacznych świąt!

Obrazek
Obrazek

MB&Ofelia

Post » Pon gru 24, 2018 12:39 Re: Bilu z hodowli "The dachowo-wydmuchowo" się przedstawia

Obrazek
Wesołych Świąt! :)
Obrazek ObrazekObrazek
Tosia, Basti, Rudi

Do zobaczenia Matrisiu. ♥ ♥ ♥ Kocham Cię.

Bastet

Od: Pon paź 12, 2015 19:20

[poprzednia][następna]