Koki-99 pisze:Mi się też podoba i też za duża. Ja nie wiem, ale Ty masz te ciuchy albo za małe, albo za duże

Koki-99 pisze:Mi się też podoba i też za duża. Ja nie wiem, ale Ty masz te ciuchy albo za małe, albo za duże

Koki-99 pisze:Się nie śmiej. Dobrze, że kosmetyki zawsze pasują

Atta pisze:Koki-99 pisze:Mi się też podoba i też za duża. Ja nie wiem, ale Ty masz te ciuchy albo za małe, albo za duże
Twierdzę dokładnie to samo. Co mi wpadnie coś w oko, to albo trzeba myśleć o liposukcji albo zaokrągleniu gabarytów. Tak się nie da!

mir.ka pisze:Atta pisze:Koki-99 pisze:Mi się też podoba i też za duża. Ja nie wiem, ale Ty masz te ciuchy albo za małe, albo za duże
Twierdzę dokładnie to samo. Co mi wpadnie coś w oko, to albo trzeba myśleć o liposukcji albo zaokrągleniu gabarytów. Tak się nie da!
chyba zaokrąglić jest łatwiej i przyjemniej![]()
![]()

ametyst55 pisze:Na święta może będzie jakaś mała dokładka

mir.ka pisze:ametyst55 pisze:Na święta może będzie jakaś mała dokładka
z płatnością po koniec roku?

alessandra pisze:melduję ,że paczuszka jest już i bardzo dziekuję

mir.ka pisze:wypatrzyłam żel pod prysznic 18a
będa jakieś w tych nowych dostawach, bo mi sie kończą?

ametyst55 pisze:mir.ka pisze:wypatrzyłam żel pod prysznic 18a
będa jakieś w tych nowych dostawach, bo mi sie kończą?
Czyli ten odkładamy ?
Tylko jeden duży 500 ml Citrus Zing, bo drugi to męski i jeden płyn do kąpieli, no ale najpiew muszą dotrzeć paczuszki

Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 1 gość