trochę OT
przeprowadzka?

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
O-l-g-a pisze:ryśka pisze:Ja mam cały czas nadzieję, że dom Burasso znajdzie u Magdy44, to się MUSI udać i już![]()
No jasne co dwa koty to nie jeden !
I to byłby prawdziwy happy end całej tej historii bielskich kociastych.
ryśka pisze:Ja mam cały czas nadzieję, że dom Burasso znajdzie u Magdy44, to się MUSI udać i już![]()
Chiara pisze:ryśka pisze:Ja mam cały czas nadzieję, że dom Burasso znajdzie u Magdy44, to się MUSI udać i już![]()
Ja też mam cały czas nadzieję...
berni pisze:O-l-g-a pisze:ryśka pisze:Ja mam cały czas nadzieję, że dom Burasso znajdzie u Magdy44, to się MUSI udać i już![]()
No jasne co dwa koty to nie jeden !
I to byłby prawdziwy happy end całej tej historii bielskich kociastych.
czyzby to juz stawało sie reguła że bielskie koty ida dwójkami do domków![]()
najpierw pszczółki a teraz. Tequila + .... oby oby
[/quote]Magda44 pisze:Jestem ostatnio tak bardzo zaaferowana naszą nową loktorką, że zapomniałam o PRAWIE całym świecie. Burasso nadal jest w decyzji, właścicielka chyba stwierdziła, że nie ma mowy i nie odpisuje![]()
Jest boski, cudowny, mam nawet takie jego duże zdjęcie wydrukowane...![]()
A ogłoszenie jest niewątpliwie czarujące...niestety![]()
Mojego TŻ muszę jescze dopingować, ale to chyba jest do zrobienia, ale gorzej z Panią M.
Wiem, wiem, ze co dwa kociaki to nie jedenale niestety na pewne sprawy nie mamy wpływu
Ja najchętniej wzięlabym kilka kociaków, nie tylko jednego, ale do tego potrzebne są warunki i własne mieszkanie..
Ja czekam dalej a sprawa niech zostanie rozgłośniona bo szkoda czekać, jeśli moj plan nie wypali![]()
Użytkownicy przeglądający ten dział: Blue, erinn26, MruczkiRządzą i 104 gości