Miau Ciociu i Zuniu, byłam dziś u weta i mam nową serię sterydu. Dziś dostałam kuja i Duża liczy, że będę miała lepszy apetyt . Calineczka niestety nadal jest dziurawa, ale wiadomo, że to musi trwać. Poza tym u nas spokojnie, od kilku dni ładnie się bawię wieczorami (laserkiem i wędką) i czekam na wyczesywanie. Duża ma 2 fajne szczotki do wyczesywania, trzyma je w pokoju Usi, bo tam jest więcej chętnych do wyczesywania. Mnie Duża wyczesywała grzebieniem, ale on jest sztywny, a ja taka chudziutka Wczoraj Duża przyniosła szczotkę z pokoju Usi i zobaczyłyśmy różnicę Duża zaraz poszukała szczotki na allegro i kupiła mi A Ty Zuniu lubisz być wyczesywana? Migunia lubiła? A Lucasek i Julek? Pralcia? Sylwuś, Klusia i Kubuś? Napiszcie proszę! Czy jesteście wyczesywane i czym Sabcia ciekawa Waszych doświadczeń
Dobry wieczór Sabciu, jesteś bardzo dzielna. Mój pobyt z Lucasem u weterynarza kończy się... nowymi siwymi włosami na mojej głowie. Trzymamy Ci całą trójką kciuki, żeby zastrzyk Ci pomógł. Dobrego apetytu!!! Lucas.. znów jak Lucas, jestem dla niego niewidzialna. Chodzi takim dumnym krokiem i naraz drapie sofę bez opamiętania. Patrzy tylko wtedy... na mnie i drapie. U nas nuda. Pozdrawiamy. Lucas 2014 z Lucasem i Julkiem.
Lucasek daje się tylko czesać w momencie gdy ...kocie smakołyki "wędrują" do pyszczka kotka. Niestety jak tak szybko nie umiem czesać jak on wszystko połyka. Lucas ma niedźwiedzią "szubę". Julinek... ma króciutkie, nie za gęste, zawsze zadbane futerko. On chce być czesany! Lucas 2014
Miau Sabciu oby po zastrzyku poprawił Ci się apetyt! Miau Julku i Sabciu ja lubię bardzo czesanie i nastawiam się i mrucze. A Migusia bała się czesania. Duza nie specjalnie sie czuje i malo pisze. Miau, Zunia
Miau Zuniu Właśnie nie, apetyt nie poprawił się, wczoraj zjadłam na kolację 5 past, a na śniadanie wcale nie chciałam Winstona z galaretką też tylko skubnęłam i Duża się martwi. Życzymy zdrowia Twojej Dużej! Niech się szybko poczuje dobrze! Wiesz, Zuniu, ja też się podstawiam do czesania. Ciekawe, kiedy przyjdzie moja nowa szczotka! Sabcia
lucas 2014 pisze: Jestem... jaki jestem. Ja Ciebie Lady Sabciu. Ma kto coś przeciwko? Lucas
Ach, Mój Wspaniały Rycerzu, jak sobie swobodnie leżysz. czy to poduszka Dużej?
Dziś na kolację zjadłam 7 past, a przedtem sporo winstona w galaretce, ładnie zjadłam, prawda? Steryd podziałał Miaumiłego weekendu dla wszystkich, a dla mego Rycerza Sabcia MiauPS. Zuniu, jak zdrowie Twojej Dużej? Trzymamy kciuki, żeby poczuła się lepiej! Ciociu Lucas 2016, wiemy z Dużą, jak to jest, kiedy długi tekst zniknie! Duża cię świetnie rozumie!!!