MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
A potem sprawdzanie, chyba
Chyba że robią to tylko nauczyciele matematyki
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
Nuda męczy bardziej niż praca
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
chyba, że ktoś lubi nudę
Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
chyba, że ktoś lubi nudę
Moli25 pisze:mir.ka pisze:MaryLux pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
chyba, że ktoś lubi nudę
U mnie nie ma czasu na nudę....
Jak ja bym chciała się ponudzic
Czasami na weekend robię reset wszystkiego
Chikita pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
Zrobiłam ! Zdałam na 80% podstawową![]()
A maturę pisałam dobre lata temu. Przede mną jeszcze biologia (bo tą zdawałam).
Ewa L. pisze::201461![]()
![]()
MaryLux pisze:https://www.ipla.tv/wideo/serial/Septagon/5014684/Septagon-Odcinek-39/530bb7c699e1023bf80a636ee4f89cba
7-9 minuta
może ciut dalej też
MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
Dyktatura pisze:MaryLux pisze:https://www.ipla.tv/wideo/serial/Septagon/5014684/Septagon-Odcinek-39/530bb7c699e1023bf80a636ee4f89cba
7-9 minuta
może ciut dalej też
Zaczynasz się o 6:35
Hannah12 pisze:MaryLux pisze:MalgWroclaw pisze:Hannah12 pisze:Siedzę i pilnuję na próbnej maturze z matematyki. Siedzę i się nudzę, jak ja lubię się nudzić w pracy i przeglądać forum![]()
![]()
Dokładnie. Ja przygotowuję, siedzę i sprawdzam próbne egzaminy zawodowe z zakresu baz danych. Mam je 3 i 4 grudnia. Zadania testowe ( czyli teoria) i zadania praktyczne mam już przygotowane. Teraz tylko wydrukować łącznie około 500 stron. Klasy będą pisać podczas naszych lekcji, bo z każda mam 2 raz w tygodniu po 3 godziny lekcyjne. A potem tylko sprawdzenie, na szczęście z kolega na spółkę. Z dobrych wieści to od 17 grudnia zmienia mi się plan i będę miała 24 h mniej( tygodniowo), tak klasy z egzaminem zawodowymm mi odpadają, między 10- 17 stycznia zdają egzamin zawodowy.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 50 gości