Moja Bagi myślę ze też to wie. Bo ona nie wymiotuje jest szczęśliwa i dzięki temu tak ladwo dac jej te 1/2 tabletki co wieczór

Kotecki czują naszą miłość

Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MonikaMroz pisze:Ja myślę że Zuzia woe ze to dla jej zdrowka.
Moja Bagi myślę ze też to wie. Bo ona nie wymiotuje jest szczęśliwa i dzięki temu tak ladwo dac jej te 1/2 tabletki co wieczór
Kotecki czują naszą miłość![]()
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ja myślę że Zuzia woe ze to dla jej zdrowka.
Pewnie tak chociaż znając Polę to pewnie miałaby odmienne zdanie na ten temat.
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ja myślę że Zuzia woe ze to dla jej zdrowka.
Pewnie tak chociaż znając Polę to pewnie miałaby odmienne zdanie na ten temat.
Ja myślalam że moja złośnica Bagi też bedzie miała ale już kilkanaście tyg łyka ładnie i potem dostaje smaczka w nagrodę
jolabuk5 pisze:Zuzieńka jest super, zawsze to mówiłam!
Ewa L. pisze:jolabuk5 pisze:Zuzieńka jest super, zawsze to mówiłam!
Dokładnie Jolu. Wieczorna tabletka tez poszła śpiewająco i w nagrodę pół kabanoska.
jolabuk5 pisze:Może Zuzia ma zły dzień?
Ewa L. pisze:Chyba przechwaliłam Zuzię. Dziś w ogóle nie chce współpracować.![]()
Dawałam jej rano kabanoska z tabletką to nie chciała, sosiku z drugą tabletką też nie chciała a czeka nas jeszcze wycisk do pysia . Jeśli do 11,30 nic nie ruszy będę musiała siłowo jej podać te tabletki.
Użytkownicy przeglądający ten dział: Anna2016, Fatka i 73 gości