Szaro biały od wczoraj kuleje, nie wiem co się stało, nie widziałam, na tylną łapkę, podwija paluszki jak chciałam pooglądać i wymacać.
Reszta ok, rosną, brykają i niszczą co się da

Mamy bardzo trudną sytuację, bo Karol jest bez pracy od tygodnia- rozbita taksówka, nie naprawimy do póki nie przyjdzie odszkodowanie, dołuje to strasznie. Rozmawiał z sąsiadem żeby do niego iść na ten czas, ale dopiero od przyszłego poniedziałku, jak zaczną nowe zlecenie

Dziadzio trochę lepiej, chodzimy sporo, po domu i na taras, wyjść na spacer się boi jeszcze, nie zmuszam więc. Psychicznie dochodzi do siebie, leki powoli schodzą z organizmu, jeszcze nie jest dobrze, ale dużo lepiej. Daje to nadzieję na dojście do pełnej sprawności tak fizycznej jak i psychicznej.
Macie może jakieś sprawdzone informację, gdzie można coś zarobić przez internet? Zraziłam się raz i bałam spróbować ponownie, jednak na ten moment muszę coś zrobić, bo zaraz na chleb braknie, na odszkodowanie możemy liczyć do miesiąca z tym, że ledwie starczy na naprawe bo szkoda przekroczyła wartość samochodu (niby). Potrzebuję dorobić choćby po pare złotych, w nocy jak dziadek idzie spać, mam czas, narazie sypiać nie muszę, mogę długo siedzieć, tylko potrzebuje sprawdzonego info. Pierwszy raz wypełniałam ankiety na srronie, która ma rzekomo dobre opinie, po tygodniu siedzenia po kilka godzin dziennie zamiast kasy na konto jak było w regulaminie, dostałam możliwość wykupienia konta premium za 130zł na miesiąc (teoretycznie miało być min.20 ankiet dziennie) na tym zwykłym miałam co najmniej 20 ankiet, ale pieniędzy nie dostałam, bo albo wykupie to premium albo rezygnuję, bez wypłaty (rzekomo za mała kwota żeby przelali-2zł za ankiete). Brak słów, ale to dawno było, może teraz nie ma takich oszustów, jednak boje się zaryzykować. Przy tylu obowiązkach, jeszcze zarywać noce i nic nie zarobić to za duże ryzyko. Gdyby któraś z was miała info o jakiejś rzetelnej stronie, proszę dajcie znać.