kussad pisze:Neruś wczoraj bardzo się zainteresował bezglutenową szynką
to coś nowego
Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
mir.ka pisze:kussad pisze:Neruś wczoraj bardzo się zainteresował bezglutenową szynką
a są szynki z glutenem?
kwiryna pisze:tak? A ja ukradlam dzis Duzej Czarnej szynke z majonezem, warto bylo chociaz zeby zobaczyc jak biegnie z wrzaskiemKurka
Nie z troski o szynke ale o Kureczke, bo sniadanko zwrocic raczyla
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:kussad pisze:Neruś wczoraj bardzo się zainteresował bezglutenową szynką
a są szynki z glutenem?
Niestety tak. Jak najbardziej potrafią naładować glutenu do wędlin, a to i tak nie jest najciekawsza rzecz jaką można znaleźć w składzie.
kwiryna pisze:tak? A ja ukradlam dzis Duzej Czarnej szynke z majonezem, warto bylo chociaz zeby zobaczyc jak biegnie z wrzaskiemKurka
MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:kussad pisze:Neruś wczoraj bardzo się zainteresował bezglutenową szynką
a są szynki z glutenem?
Niestety tak. Jak najbardziej potrafią naładować glutenu do wędlin, a to i tak nie jest najciekawsza rzecz jaką można znaleźć w składzie.
Chikita pisze:kwiryna pisze:tak? A ja ukradlam dzis Duzej Czarnej szynke z majonezem, warto bylo chociaz zeby zobaczyc jak biegnie z wrzaskiemKurka
A ja myślałam, że Duża za szynką pobiegła.
Chiko
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:kussad pisze:Neruś wczoraj bardzo się zainteresował bezglutenową szynką
a są szynki z glutenem?
czyli najlepiej nie jeść takich
mir.ka pisze:
wino zlane do mniejszych baniaczków![]()
jest 20 litrów![]()
wystarczy na imprezkę?
mir.ka pisze:MB&Ofelia pisze:mir.ka pisze:kussad pisze:Neruś wczoraj bardzo się zainteresował bezglutenową szynką
a są szynki z glutenem?
czyli najlepiej nie jeść takich
Chikita pisze:Najlepiej w ogóle nie jeść wędlin i szynek
Użytkownicy przeglądający ten dział: januszek, Silverblue i 60 gości