Moderator: Estraven
kwiryna pisze:wy swiatowe koty, a ja od zawsze z tymi samymi duzymi. Kurka

kwiryna pisze:wy swiatowe koty, a ja od zawsze z tymi samymi duzymi. Kurka
Chikita pisze:kwiryna pisze:wy swiatowe koty, a ja od zawsze z tymi samymi duzymi. Kurka
Zanudzić się można nie ?
Chiko

MB&Ofelia pisze:Lusia. Duziej okropecznie długo nie było bo była na basenu. Byłyśmy już okropecznie głodmne. Ale jak przylezła wreście to dała wądzoną rypcię. Mniamuśną rypcię, miauczę ci! Ale się obziarłyśmy obiedwie i Duzia też.
Mała Ciorna Carmen
MB&Ofelia pisze:Lusia. Duziej okropecznie długo nie było bo była na basenu. Byłyśmy już okropecznie głodmne. Ale jak przylezła wreście to dała wądzoną rypcię. Mniamuśną rypcię, miauczę ci! Ale się obziarłyśmy obiedwie i Duzia też.
Mała Ciorna Carmen
kwiryna pisze::catmilk:

Chikita pisze:MB&Ofelia pisze:Lusia. Duziej okropecznie długo nie było bo była na basenu. Byłyśmy już okropecznie głodmne. Ale jak przylezła wreście to dała wądzoną rypcię. Mniamuśną rypcię, miauczę ci! Ale się obziarłyśmy obiedwie i Duzia też.
Mała Ciorna Carmen
Duża sobie poszła i nic Wam do jedzenia nie zostawiła ? Przecież mogłyście zemdleć ! Czy mam to zgłosić do TOZ'u ?
Dla mnie Duża jakiś pasztet przyniosła i powiedziała, że mam to "zeżreć", bo zdrowe i się oburzyła wielce, że sos tylko zjadłam. Dla mnie to jest niesmaczne. Niech sama sobie zje jak takie zdrowe i smaczne.
Chiko
MB&Ofelia pisze:Chiko. Oczywistne że zgłoś do TOZa. Bo to okropeczne zostawiać nas kotki same i głodmne! Ja już się prawie na łapkach słaniałam! Ta Duża to ona wcale o nas kotki nie dba! Ani troszku mniamuśności nie daje... A ma ich dużo w szafku!
Mam nadzieję że przyjedzie do mię Teściowna to mię troszku odkarmi.
Książniczka Ofelja wychudnięta
Użytkownicy przeglądający ten dział: Alfanel, Silverblue i 33 gości