Moderatorzy: Estraven, Moderatorzy
MaryLux pisze:Ewo, gdzie jesteś?
Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewo, gdzie jesteś?
Byłam wczoraj w pracy i wróciłam dopiero dziś nad ranem. Pojechałyśmy z kierowniczką i jeszcze jedna koleżanka na wsparcie na remanent do jednego z marketów na drugim końcu miasta. O 3,30 byłam dopiero w domu.
Sihaja pisze:Hej
Dziś zmarzłam stojąc w kolejce do laboratorium. Ze też nie wymyślą jakiejś poczekalni, tylko stoi się na zimnie aż przyjdą otworzyć gabinet. A jak się przyjdzie na otwarcie, to już się nie dostanie do gabinetu, bo przyjmują tylko 30 osób. Koszmar jakiś....
MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewo, gdzie jesteś?
Byłam wczoraj w pracy i wróciłam dopiero dziś nad ranem. Pojechałyśmy z kierowniczką i jeszcze jedna koleżanka na wsparcie na remanent do jednego z marketów na drugim końcu miasta. O 3,30 byłam dopiero w domu.
![]()
![]()
![]()
ale dzisiaj wolne, odpoczywasz?
Ewa L. pisze:MonikaMroz pisze:Ewa L. pisze:MaryLux pisze:Ewo, gdzie jesteś?
![]()
![]()
![]()
ale dzisiaj wolne, odpoczywasz?
Tak dziś mam wolne.
Ewa L. pisze:Właśnie przyszła paka z zoo+ moje 400 zł . Zaraz ja otwieram i sprawdzam w jakim stanie.
Kurier mnie nawet zaskoczył bo był przed czasem.Dostałam smsa z DPD ,że paczkę dostarczy kurier Beata między 11,30 a 12,30 a o 11,10 dostarczył paczkę wysoki , młody chłopak i imię Beata jakoś słabo do niego pasuje ale ok grunt , że paczka jest.
mir.ka pisze:Ewa L. pisze:Właśnie przyszła paka z zoo+ moje 400 zł . Zaraz ja otwieram i sprawdzam w jakim stanie.
Kurier mnie nawet zaskoczył bo był przed czasem.Dostałam smsa z DPD ,że paczkę dostarczy kurier Beata między 11,30 a 12,30 a o 11,10 dostarczył paczkę wysoki , młody chłopak i imię Beata jakoś słabo do niego pasuje ale ok grunt , że paczka jest.
kurierzy często jeżdżą we dwójkę, szczególnie jak nim jest kobieta, to ma mężczyznę do pomocy
mnie ostatnio zooplus i DPD zaskoczyli, zamówiłam paczkę we wtorek ok południa a w środe po 9.00 była juz u mnie
Użytkownicy przeglądający ten dział: Brak zidentyfikowanych użytkowników i 154 gości